Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τέλος από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 12:14:00

Τέλος από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τέλος από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα (ΦΩΤΟ)

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν τον... έβλεπε και έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει αλλού, τουλάχιστον, για τη φετινή σεζόν! Ήδη ανακοινώθηκε...

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γεωργιανού μέσου του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Νινούα που επέστρεψε από την Κύπρο και την Ανόρθωση στην οποία είχε παραχωρηθεί και πάλι με δανεισμό θα μετακομίσει στην Φθιώτιδα και θα προσπαθήσει να πάρει εκεί παιχνίδια στα πόδια του, για να επιστρέψει "πιο έτοιμος" στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία: "Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Nika Ninua, που αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022.

Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση. Έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τς μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

Και η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Νίκα Νινούα στη Λαμία μέχρι τις 30.06 του 2022".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags