Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αλλαγές στην 11αδα Ολυμπιακού - Ποιοι θα παίξουν με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 14:15:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αλλαγές στην 11αδα Ολυμπιακού - Ποιοι θα παίξουν με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αλλαγές στην 11αδα Ολυμπιακού - Ποιοι θα παίξουν με ΠΑΟΚ

Ο γνωστός ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο γεμάτο οπλοστάσιο των Πειραιωτών ενόψει Τούμπας, αλλά και στις αμφιβολίες που υπάρχουν για την ετοιμότητα κάποιων παικτών.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 την επέκταση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις μεταγραφές των Καρβάλιο και Κεϊτά που θα υπογράψουν σήμερα. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα τελευταία νέα εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως τόνισε, το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, τόσο αυτοί που προέρχονται από τραυματισμούς (Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης), όσο και οι Αφρικανοί (Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες) που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα, αλλά επισήμανε ότι ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών αυτών είναι ένα ερωτηματικό, για άλλους μεγαλύτερο και άλλους μικρότερο.

Πρόσθεσε, δε, πως στην πραγματικότητα μόνο Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος και Αγκιμπού διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα σε σχέση με ΠΑΣ, ενώ μια θέση μπορεί να παιχτεί ανάμεσα σε Ανδρούτσο και Λαλά με τον σχηματισμό 3-4-3 που χρησιμοποιεί εσχάτως ο Μαρτίνς να ταιριάζει περισσότερο στον Έλληνα άσο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags