Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΑΕΚ: Έξαλλος ο Μπέος με την ΑΕΚ - "Δεν μπορούν να νικήσουν τον Βόλο χωρίς... δικό τους διαιτητή;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 15:00:00

Έξαλλος ο Μπέος με την ΑΕΚ - "Δεν μπορούν να νικήσουν τον Βόλο χωρίς... δικό τους διαιτητή;"

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μπέος με την ΑΕΚ - "Δεν μπορούν να νικήσουν τον Βόλο χωρίς... δικό τους διαιτητή;"

Ανακοίνωση με... καρφάρες από τον Βόλο, μετά τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον ρέφερι της κυριακάτικης αναμέτρησης!
 

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει απογοήτευση για τα δημοσιεύματα που αφήνουν αιχμές για τους διαιτητές του ματς με την ΑΕΚ και ζητάει αγώνες επί ίσοις όροις, εξέδωσε ο Βόλος.

H  ομάδα της Μαγνησίας να κάνει λόγο για χρεοκοπημένη και ξεπερασμένη τακτική επηρεασμού των διαιτητών, ζητώντας παράλληλα από όλους τους «μεγάλους» τα παιχνίδια να παίζονται στα ίσα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι της Κυριακής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή δημοσιεύματα με διαμαρτυρίες και «καταγγελίες» σε φίλα προσκείμενα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, μεθαύριο Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για τη διατήρηση μιας χρεοκοπημένης και ξεπερασμένης τακτικής επηρεασμού των διαιτητών, που χρόνια τώρα ακολουθούν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες στο ποδόσφαιρο μας.

Επιτέλους μια ΑΕΚ, όπως και οι άλλοι που αυτάρεσκα θεωρούν ότι συγκαταλέγονται στο λεγόμενο big 3 ή 4 ή 5, θεωρούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες της δικής μας δυναμικότητας χωρίς διαιτητή της αρεσκείας τους, ας αναθεωρήσουν την ποδοσφαιρική λογική και πολιτική των ομάδων τους γιατί προφανώς βαδίζουν λάθος.

Τόσα χρόνια μετά, ας συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αφήσουν τους αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μήπως και κάποια στιγμή επανέλθει η αξιοπιστία στο χώρο και επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags