Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι’ αυτό ανακοίνωσε Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Ανατροπή με Φορτούνη - Τέλος δύο ξένοι από Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 15:27:00

"Γι’ αυτό ανακοίνωσε Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Ανατροπή με Φορτούνη - Τέλος δύο ξένοι από Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Γι’ αυτό ανακοίνωσε Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Ανατροπή με Φορτούνη - Τέλος δύο ξένοι από Ολυμπιακό"

Γιατί δεν θα παίξει τελικά ο Έλληνας άσος στο παιχνίδι της Κυριακής και πότε αποφάσισαν στο Λιμάνι να του δώσουν το "οκ" για να γυρίσει στα γήπεδα!

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης, μίλησε στον αέρα του Over FM για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν οι Μαρινάκης και Μαρτίνς, για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη και για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά, ο Νίκος Κώτσης αναφέρθηκε στην ανανέωση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, είπε πως δεν ήταν κάτι το αναπάντεχο και πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επέκταση συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή. Ο μεγαλομέτoχος και πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει για άλλα δύο χρόνια το «τιμόνι» της ομάδας στον Μαρτίνς. Αυτό γιατί βλέπει τα καλά αποτελέσματα και τη καλή συνεργασία που έχουν.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του σταθμού, μίλησε για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Όπως επεσήμανε, ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Νίκη Βόλου, αν και αυτό είχε αρχικά αποφασιστεί. Τα επιτελεία της πρώτης και της δεύτερης ομάδας συναντήθηκαν και αποφάσισαν πως η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φορτούνη θα καθυστερήσει λίγο. Συγκεκριμένα θα κάνει την επανεμφάνισή του στο εξ αναβολής αγώνα με τη Ξάνθη.

Τέλος, ο Νίκος Κώτσης ρωτήθηκε για τον αν υπάρξουν άλλες μεταγραφικές εκκρεμότητες. Αυτός απάντησε θετικά, αλλά διευκρίνισε πως θα γίνουν μόνο αποχωρήσεις. Ο Μάξι Λοβέρα θα δοθεί εκ νέου δανεικός, όπως και ο Σολδάνο θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ταγέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags