Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνδυνος να χαθεί ταλεντάρα της ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Γιαννίκη - Ανακοίνωσε τα... μαντάτα στα Σπάτα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-29 10:25:00

Κίνδυνος να χαθεί ταλεντάρα της ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Γιαννίκη - Ανακοίνωσε τα... μαντάτα στα Σπάτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κίνδυνος να χαθεί ταλεντάρα της ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Γιαννίκη - Ανακοίνωσε τα... μαντάτα στα Σπάτα!

Ο κόουτς δεν "βλέπει" το μεγάλο πρότζεκτ και διαφωνεί με τη διοίκηση! Ποιος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, παρότι θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει μείνει εκτός ομάδας ουσιαστικά και γιατί του έστειλε νέο... μήνυμα ο προπονητής τις τελευταίες ημέρες.

Για την ΑΕΚ είναι μείζονος σημασίας το να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και η αναμέτρηση της Κυριακής (30/1) με τον Βόλο θεωρείται "must-win" για την Ένωση. Ο Αργύρης Γιαννίκης καλείται να βρει τη λύση στα προβλήματα που δημιουργούν στην ομάδα οι απουσίες βασικών παικτών.

Ιδιαίτερα στο αριστερό άκρο της άμυνας η απουσία του Μοχαμάντι εξαιτίας υποχρεώσεων με την Εθνική Ιράν και του Χατζισαφί λόγω κορωνοϊού δημιουργούν ένα σημαντικό ζήτημα για την ΑΕΚ.

Πολλοί θα περίμεναν ότι αυτή είναι η ευκαιρία του Μάριο Μιτάι να επανέλθει στην ενδεκάδα της Ένωσης, όμως ο Γιαννίκης δεν φαίνεται να έχει τέτοια πλάνα. Συγκεκριμένα τα σχετικά ρεπορτάζ από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα αναφέρουν ότι ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται είτε να μετατοπίσει τον Τζαβέλλα σε θέση αριστερού μπακ (με δίδυμο στόπερ τους Βράνιες και Μήτογλου) είτε να προχωρήσει σε λύση ανάγκης, με κάποιον δεξιοπόδαρο (Ρότα ή Μισελέν) να ξεκινά στα αριστερά.

Όλα αυτά "γεννούν" προβληματισμό για την κατάσταση του Μιτάι και την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει ο Γιαννίκης στο πρόσωπο του Αλβανού αμυντικού. Ο νεαρός άσος δεν έχει πάψει να θεωρείται μεγάλο ταλέντο και η AΕΚ ποντάρει πολλά πάνω του για το μέλλον.

Με δεδομένο ωστόσο ότι ήδη από πέρυσι άρχισε να παίρνει συμμετοχές αλλά και να βρίσκει θέση στη βασική ενδεκάδα σε δύσκολα παιχνίδια, οι Κιτρινόμαυροι θα περίμεναν ανάλογη πρόοδο και φέτος, ειδικά μετά την πρόσληψη του Γιαννίκη, που αρέσκεται στο να βελτιώνει νεαρούς παίκτες.

Αντιθέτως, ο 18χρονος άσος δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν στον Δικέφαλο, μετρώντας μόλις 5 αγώνες στη β' ομάδα, με τη φανέλα της οποίας όμως έχει να αγωνιστεί από τις 12 Δεκεμβρίου!

Από τη στιγμή που ο Γιαννίκης δεν φοβήθηκε να ρίξει αμέσως στα βαθιά τους Μήτογλου και Ρότα, είναι εμφανές ότι κάτι έχει πάει στραβά με τον Μιτάι. Οι Κιτρινόμαυροι ελπίζουν ότι αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί μόνο μια κακή παρένθεση και ο νεαρός μπακ θα μπορέσει να δείξει πράγματα στη συνέχεια. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν δεν πατήσει χορτάρι, έστω και σποραδικά, δεν είναι δυνατόν ο παίκτης ούτε να προοδεύσει ούτε να ανεβεί ψυχολογικά (ειδικά στην εύθραστη ηλικία των 18 ετών). Και χρεώνουν λάθος διαχείριση στον Γιαννίκη...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Παζάρια στην ΑΕΚ για δύο μεγάλα deals - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα ο Γιαννίκης - Έρχονται δύο παίκτες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags