Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρέχει" το ρεπορτάζ για ξένο της Ένωσης - Πού τον στέλνει νέο δημοσίευμα - Θα "σκάσει" αποχώρηση;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-29 13:58:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ για ξένο της ΑΕΚ - Πού τον στέλνει νέο δημοσίευμα - Θα "σκάσει" αποχώρηση;

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ για ξένο της ΑΕΚ - Πού τον στέλνει νέο δημοσίευμα - Θα "σκάσει" αποχώρηση;

Ομάδα του εξωτερικού φέρεται να έχει στο "στόχαστρό" της ποδοσφαιριστή της Ένωσης και μάλιστα τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

ΑΕΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Κλεμάν Μισελέν και τη Σεντ Ετιέν. Οι «στεφανουά» ψάχνουν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και η ιστοσελίδα «butfootballclub.fr» αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά τους Ζορί Γκανιόν, Μπακαρί Σακό, Πολ Μπερναντόνι, Σαντά Τιούμπ και Ελιακίμ Μανγκαλά, η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε να αποκτήσει και τους Εντζο Κριβέλι, Λοΐκ Ρεμί και Κλεμάν Μισελέν πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ενώ ο επιθετικός της Αντάλιασπορ (σ.σ ο Εντσο Κριβέλι) αναμένεται αυτό το Σάββατο στη Γαλλία για να οριστικοποιήσει τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «Πράσινους», οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν διαπραγματεύονται επίσης με τον Ρεμί, από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

Εκτός από αυτές τις δύο περιπτώσεις η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε επίσης να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κλεμέν Μισελέν πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας L’Equipe. Ο πρώην δεξιός μπακ της Λανς, που αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ, θα ήταν η πρώτη επιλογή του Πασκάλ Ντυπρά σε αυτή τη θέση. Όμως αυτή η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags