Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟ - Χαφάρα με σούπερ βιογραφικό - Είναι ήδη στα γραφεία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 15:02:00

Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟ - Χαφάρα με σούπερ βιογραφικό - Είναι ήδη στα γραφεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟ - Χαφάρα με σούπερ βιογραφικό - Είναι ήδη στα γραφεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πολύ σπουδαία κίνηση αναμένεται να ολοκληρώσει στο... 90' της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Φοβερό μεταγραφικό "χτύπημα" από τους Πράσινους στο τέλος των μεταγραφών, καθώς συμφώνησαν με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που από το 2015 κάνει καριέρα στην Bundesliga!

Πρόκειται για τον 26χρονο διεθνή Σέρβο της Χόφενχαϊμ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και που βρίσκεται ήδη στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, έχοντας περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γκατσίνοβιτς, που αγωνίζεται τόσο ως "οκτάρι" όσο και ως "δεκάρι", έχει παίξει επίσης σε Βοϊβοντίνα και Απόλλωνα Λεμεσσού, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία και εξυπακούεται πως φέρει την έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Χόφενχαϊμ και τον Σέρβο άσο, αφορά σε δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, δίχως να προβλέπεται κάποια οψιόν αγοράς. Οπότε αν οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες απ’ τη συνεργασία τους, η συζήτηση θα γίνει από μηδενική βάση.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags