Facebook Pixel Αστυνομία: Μαχαίρια και "πεταλούδες" στην συμπλοκή οπαδών στο Πέραμα - Επτά συλλήψεις
| 2022-01-31 22:15:00

Μαχαίρια και "πεταλούδες" στην συμπλοκή οπαδών στο Πέραμα - Επτά συλλήψεις

Sportdog Team
Μαχαίρια και "πεταλούδες" στην συμπλοκή οπαδών στο Πέραμα - Επτά συλλήψεις

Μεγάλης έκτασης επεισόδια είχαμε το βράδυ της Κυριακής μεταξύ οπαδών στο Πέραμα με αποτέλεσμα να καούν μέχρι και αυτοκίνητα και την αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις.

Αστυνομία: Επτά άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και βεγγαλικών ανακοίνωσαν οι Αρχές για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (30/1) στο Πέραμα, ενώ παράλληλα βρέθηκαν μαχαίρια και σουγίαδες.

«Χθες (30-1-2022) το βράδυ, ομάδα εκατό (100) περίπου ατόμων, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Περάματος, κρατώντας ξύλινα κοντάρια και καπνογόνα και επιτέθηκαν σε δύο (2) διερχόμενα αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσαν φθορές.

Την ίδια ώρα πραγματοποιείτο, σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων στην περιοχή, εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν οκτώ (8) ημεδαπούς και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή επτά (7) εξ αυτών :

-10- φωτοβολίδες
-3- αναδιπλούμενα μαχαίρια
αναδιπλούμενος μεταλλικός σουγιάς (τύπου πεταλούδα)
-2- σπρέι πιπεριού

Οι ανωτέρω προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.

Σε βάρος των επτά (7) ημεδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags