Facebook Pixel Λευτέρης Αυγενάκης: Ατάκες... φωτιά Αυγενάκη κατά της ΕΠΟ - Την έστησε στον... τοίχο
| 2022-01-31 18:35:00

Ατάκες... φωτιά Αυγενάκη κατά της ΕΠΟ - Την έστησε στον... τοίχο

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Αυγενάκη κατά της ΕΠΟ - Την έστησε στον... τοίχο

Αποκαλύψεις έκανε ο υπουργός Αθλητισμού που ανέφερε πως η ΕΠΟ έχει λάβει μια αυστηρή επιστολή από FIFA/UEFA πριν τα Χριστούγεννα, αλλά την αποκρύπτει.

Λευτέρης Αυγενάκης: Συνεχίζεται η διαμάχη της ΕΠΟ και του υπουργού Αθλητισμού με θέμα την Ολιστική μελέτη και μάλιστα όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (31/1) από τον τελευταίο η Ομοσπονδία έχει λάβει εντολή από τα Χριστούγεννα αυστηρή εντολή από την FIFA/UEFA ώστε να εφαρμοστεί άμεσα.

«Η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε μια αυστηρή επιστολή από τις FIFA/UEFA την παραμονή των Χριστουγέννων. Η επιστολή αφορά στην άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, μέσω της ΟΡΘΗΣ ενσωμάτωσης των προβλέψεών της στο Καταστατικό της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σωστά και είχε εγκριθεί ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου, δηλαδή πριν από 5 μήνες! Την αυστηρή επιστολή την κρατά κρυφή η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ μέχρι σήμερα -40 μέρες- δεν έχει διεξαχθεί ούτε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη του ΔΣ.

Κάντε τις συγκρίσεις σας: Η ΕΠΟ που έσπευδε να δώσει στη δημοσιότητα κάθε επιστολή των FIFA/UEFA, αρκεί να υπήρχε έστω και μόνο το όνομά μου μέσα σ’ αυτές, τώρα αποκρύπτει από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια την συγκεκριμένη ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ αλληλογραφία, επειδή δεν την συμφέρει το περιεχόμενό της… Αντ’ αυτού, με διαρροές στα ΜΜΕ η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ προκαλεί το γέλιο όλων των φιλάθλων, ψελλίζοντας πως η Ολιστική Μελέτη υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της.

Αθόρυβα επειδή είναι σεμνοί και ντροπαλοί; Όχι βέβαια! Την αμετροέπειά τους την δείχνουν με κάθε αφορμή. «Ανύπαρκτα», ήθελαν να πουν και νομίζουν πως μπορούν να μας κοροϊδεύουν και να κερδίσουν χρόνο. Ε, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν πλέον, τα γεγονότα μιλούν μόνα τους και έχουν γνώση οι φύλακες. Το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να υπάρχουν καθαρές προθέσεις, καθαροί όροι και καθαροί συνεργάτες. Κι αυτό το καθαρό ποδόσφαιρο θα το έχουμε με ή χωρίς την ΕΠΟ», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης «Γηπεδούχοι στο Αύριο του Ποδοσφαίρου – Το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στο προσκήνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags