Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τρίτη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Έδωσε εξηγήσεις ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-01 22:19:00

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τρίτη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Έδωσε εξηγήσεις ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τρίτη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Έδωσε εξηγήσεις ο Λουτσέσκου

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά η απόφαση να μην γίνει τρίτη μεταγραφή στην ομάδα τον Ιανουάριο.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στις μεταγραφές των Σάστρε και Σοάρες τον Ιανουάριο, με πολλούς να είναι αυτοί που άσκησαν κριτική για την μη πραγματοποίηση τρίτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου όμως να είναι απόλυτα σύμφωνος με αυτή την κίνηση και μάλιστα να δίνει τις εξηγήσεις του στην κάμερα του PAOK TV.

χουμε τον Άκπομ, έχουμε τον Τσόλακ και από πίσω έρχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ενα στοιχείο είναι ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο να σπάνε τα συμβόλαια, ένα άλλο ότι ότι οι μεταγραφικοί στόχοι δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ετοιμότητα και αυτό μπορεί να κοστίσει στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που είναι πιο εύκολο να πάρεις, είναι εκείνοι που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, οπότε υπάρχουν πολλές δυσκολίες γενικότερα", είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags