Facebook Pixel Μάριος Κωνσταντίνου: Συγκλονίζει ο πατέρας του δολοφονημένου Μάριου - " Όταν το κράτος επιβραβεύει την αλητεία..."
| 2022-02-01 22:47:00

Συγκλονίζει ο πατέρας του δολοφονημένου Μάριου - " Όταν το κράτος επιβραβεύει την αλητεία..."

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο πατέρας του δολοφονημένου Μάριου - " Όταν το κράτος επιβραβεύει την αλητεία..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πατέρας του δολοφονημένου φίλου του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στο νέο περιστατικό βίας με θύμα τον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Μάριος Κωνσταντίνου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου Κωνσταντίνου, με αφορμή την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο νεαρό και τις συγκλονιστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με την άνανδρη επίθεση στην συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα στη Χαριλάου.

«Όποιος γονιός έχει χάσει παιδί με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τους καταλάβει. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι στους γονείς. Όταν το κράτος της Ελλάδας επιβραβεύει την αλητεία, τι να κάνουν οι γονείς; Ακόμη βρισκόμαστε στα δικαστήρια μετά από πέντε χρόνια. Ακόμη προσπαθούν να καλύψουν την αλητεία. Ο πόνος δεν έχει χρώμα. 

Όλα ξεκινούν από την ανυπαρξία του κράτους και της δικαιοσύνης. Όταν συλλαμβάνονται κάποιοι που προκάλεσαν τον θάνατο και αφήνονται ελεύθεροι, τι να πω. Έλεγα από τότε, να τιμωρηθούν όσοι το έκαναν πραγματικά. Δυστυχώς επιβραβεύεται η αλητεία. Όταν δύο άνθρωποι κρίθηκαν ένοχοι, τιμωρήθηκαν και τώρα είναι έξω και κυκλοφορούν τι να πω; Το δικό μου παιδί, που είναι; Κανένα παιδί δεν μπορεί να έρθει πίσω στην ζωή. 

Για εμένα, για όλα ευθύνεται η δικαιοσύνη. Πρέπει αυτοί που τα κάνουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Είτε είναι φίλαθλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή. Αυτό θα συνεχιστεί, δυστυχώς. Δυστυχώς βρέθηκε ένας ακόμη πατέρας σήμερα στη θέση μου. Ας βγει κάποιος, γιατί χάνουμε τα παιδιά μας, χωρίς λόγο. Είναι κρίμα, μεγάλο κρίμα, νέα παιδιά να χάνουν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο.

Εύχομαι οι γονείς του παιδιού να κάνουν υπομονή, να αντέξουν τον πόνο, που κάποιοι άλλοι τους τον προκάλεσαν», είπε ο πατέρας Μάριος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags