Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Πήρε θέση για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη ο Καραπαπάς - " Μπορεί αύριο να είναι τα δικά μας παιδιά"
| 2022-02-01 21:09:00

Πήρε θέση για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη ο Καραπαπάς - " Μπορεί αύριο να είναι τα δικά μας παιδιά"

Sportdog Team
Πήρε θέση για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη ο Καραπαπάς - " Μπορεί αύριο να είναι τα δικά μας παιδιά"

Το δικό του μήνυμα για την δολοφονία του φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη έστειλε μέσω ανάρτησης ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κώστας Καραπαπάς: Ανάρτηση έκανε στα social media o γ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όπου μέσω αυτής πήρε θέση για την δολοφονία του φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας πως «δεν υπήρξε καμία οπαδική συμπλοκή, αλλά φονική ενέργεια εναντίον κάποιων παιδιών που ήταν έξω από το σπίτι τους», ενώ τόνισε πως «σε αυτό δεν υπάρχουν χρώματα. Αύριο μπορεί να είναι τα δικά μας παιδιά…».

«Δεν υπήρξε καμία οπαδική συμπλοκή. Αν δεν καταλαβαίνετε αφήστε κάτω τα πληκτρολόγια. Υπήρξε φονική ενέργεια εναντίον κάποιων παιδιών που ήταν έξω από το σπίτι τους, στη γειτονιά τους. Είναι τα δικά μας παιδιά. Μπορεί αύριο να είναι τα δικά μας παιδιά. Και σε αυτό δεν υπάρχουν χρώματα. Ολες οι ομάδες έχουν και τέρατα και παιδιά. Ας διαλέξουμε με ποιους είμαστε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags