Facebook Pixel Δημήτρης Πρίφτης: Τρελαμένος ο Πρίφτης μετά τον αγώνα με Μονακό - Απίστευτο καρφί στην διαιτησία
| 2022-02-01 23:31:00

Τρελαμένος ο Πρίφτης μετά τον αγώνα με Μονακό - Απίστευτο καρφί στην διαιτησία

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Πρίφτης μετά τον αγώνα με Μονακό - Απίστευτο καρφί στην διαιτησία

Ο Έλληνας τεχνικός των Πρασίνων στη συνέντευξη Τύπου του μίλησε για την πολύ κακή δεύτερη περίοδο της ομάδας απέναντι στους Μονεγάσκους αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα.

Δημήτρης Πρίφτης: Ατάκα... φωτιά από τον Έλληνα τεχνικού του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα με την Μονακό κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πολύ κακή δεύτερη περίοδο της ομάδας του, σημείο που όπως είπε άλλαξε πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε καλή προσπάθεια για ένα διάστημα του παιχνιδιού. Το πρόβλημα έγινε με την εμφάνισή μας στην 2η περίοδο και στις δύο πλευρές του παρκέ. Συμπεριφερθήκαμε με κακό τρόπο σε εκείνη την περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, παλέψαμε πραγματικά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήταν κρίσιμο το σκοράρισμα των προσωπικών σουτ που δημιούργησε και πήρε ο Τζέιμς από μακριά. Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, σε δυο μέρες παίζουμε με μια πολύ ποιοτική αντίπαλο».

Για την αντίδραση της ομάδας του όταν ένα παιχνίδι «στραβώνει» και την προσπάθεια στα τελεταία λεπτά: «Στο τέλος παίρνουμε κάποιες τραβηγμένες ενέργειες, με ρίσκο. Κάποιες φορές μπαίνουν και πλησιάζουμε. Το θέμα είναι γιατί φτάνουμε εκεί. Δεν είχαμε κακή απόδοση σήμερα, με εξαίρεση το διάστημα 11'-24'. Αμυντικά δεν ακουμπούσαμε κανέναν και επιθετικά κάναμε λάθη. Είχαμε μόλις 1λ. στην 1η περίοδο και κάναμε 8λ. στη 2η. 

Στο τέλος, ο Τζέιμς έβαλε δύο τρίποντα με χέρι πάνω του. Κάναμε ένα λάθος, η διαφορά πήγε στους 8π., άλλαξαν τα δεδομένα. Έπρεπε να κυνηγήσουμε, άλλαξε η ψυχολογία και μειώθηκε ο χρόνος».

Για τη 2η περίοδο που έκανε τη διαφορά: «Αυτό που με στεναχωρεί για τα παιδιά είναι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το 2ο δεκάλεπτο. Μας αδικεί. Έχουμε κάνει πρόοδο, παίξαμε σωστά στην 1η περίοδο, με passing και καλή νοοτροπία. Μπορώ να πω και στο 2ο ημίχρονο, παρά τα λάθη μας. Το παράπονο είναι η μεγάλη απόκλιση από την 1η στη 2η περίοδο. Ας κάναμε 1-2 λάθη, όχι 3-4 συνεχόμενες κατοχές που δεχόμασταν καλάθια και δεν βάζαμε. Αυτό έδωσε πλεονέκτημα στον αντίπαλο και άνοιξε το σκορ με 8-10 πόντους».

Για τη διαιτησία: «Ας μην μιλήσουμε για τη διαιτησία. Είναι ματς Euroleague, όποτε μιλάμε για τη διαιτησία... Έχω ήδη "φάει" ένα μεγάλο πρόστιμο. Ας μην μιλήσουμε για τη διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνετε. Αλλά δεν πρέπει να κρυβόμαστε και πίσω από αυτό. Συγγνώμη...», είπε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags