Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν θέλουν τον ΠΑΟ στην Ευρώπη - Βοήθεια Κλάτενμπεργκ - Γυρίσαμε στην 20ετία του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 13:21:00

"Δεν θέλουν τον ΠΑΟ στην Ευρώπη - Βοήθεια Κλάτενμπεργκ - Γυρίσαμε στην 20ετία του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
"Δεν θέλουν τον ΠΑΟ στην Ευρώπη - Βοήθεια Κλάτενμπεργκ - Γυρίσαμε στην 20ετία του Ολυμπιακού"

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι οι αποφάσεις Καραντώνη εναντίον του Παναθηναϊκού χθες θύμισαν… Κύζα ενώ απέδωσε ευθύνες και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Για συντονισμένη προσπάθεια να μην πάρει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, με την συμμετοχή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε αυτό, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Εγώ δεν στέκομαι στο αγωνιστικό, στέκομαι σε ότι αυτό που είδα χθες το είδα τελευταία φορά με τον Κύζα και επί 20ετίας κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Ο Καραντώνης ήταν ένας διαιτητής που έκανε ότι μπορούσε από το 1’ μέχρι το 90’ για να φύγει ο Παναθηναϊκός ηττημένος. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε χθες. Οι διαιτητές προσπαθούσαν εδώ και καιρό, με μικρά-μικρά σφυρίγματα να του κάνουν δύσκολη την ζωή, μέχρι που φτάσαμε στο ματς με τον ΟΦΗ όπου ξεχείλισε το ποτήρι. Γίνεται προσπάθεια να μην βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και ο Κλάτενμπεργκ. Παράλληλα σπρώχνεται και ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε τρεις-τέσσερις αγωνιστικές το «τριφύλλι» θα έχει οδηγηθεί σε ολική καταστροφή.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως δεν υπάρχει συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά των αγώνων και δη σε αυτό με τον ΟΦΗ, αφού οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν «χαλάσει» το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού.

Αλλά και πως οι «πράσινοι» πηγαίνουν με πολύ κακή ψυχολογία στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags