Facebook Pixel Αστυνομία: Συλλήψεις δυο ατόμων για οπαδική επίθεση στην Πρέβεζα - Έρευνα σε συνδέσμους στην Άρτα
| 2022-02-03 18:43:00

Συλλήψεις δυο ατόμων για οπαδική επίθεση στην Πρέβεζα - Έρευνα σε συνδέσμους στην Άρτα

Sportdog Team
Συλλήψεις δυο ατόμων για οπαδική επίθεση στην Πρέβεζα - Έρευνα σε συνδέσμους στην Άρτα

Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες επίθεσης με οπαδικά κίνητρα στην Πρέβεζα. Έρευνες και σε άλλους συνδέσμους οπαδών στην Ήπειρο.

Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας τα στοιχεία δύο Ελλήνων οπαδών του Ολυμπιακού 28 και 25 ετών αντίστοιχα, που εμπλέκονται σε περιστατικό επίθεσης με οπαδικά κίνητρα σε βάρος ενός 32χρονου φιλάθλου του Άρη, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, στην Πρέβεζα σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη βία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, μαζί με ακόμη ένα άτομο, φορώντας μπλούζες με διακριτικά του Ολυμπιακού, προσέγγισαν και γρονθοκόπησαν το θύμα, που φορούσε μπουφάν με διακριτικά του Άρη, ενώ του ζήτησαν και τους παρέδωσε το μπουφάν και το μπρελόκ του με τα διακριτικά της ομάδας του.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Έρευνες σε συνδέσμους οπαδών στην Άρτα

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα σε δύο περιπτώσεις σε χώρους φιλάθλων αθλητικών σωματείων από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν δύο Έλληνες οπαδοί.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση διενεργήθηκε έλεγχος σε παράρτημα λέσχης φίλων αθλητικού σωματείου, του Παναθηναϊκού, όπου συνελήφθη ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ημεδαπός, ως υπεύθυνος για τη λειτουργία χώρου συγκέντρωσης φιλάθλων αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ, που λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Πηγή: News247.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags