Facebook Pixel Sportdog.gr | "Τελείωσε" Κλάτενμπεργκ γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος - "Δεν βλέπω πώς μπορεί να ανανεώσει"!
| 2022-02-04 11:38:00

"Τελείωσε" Κλάτενμπεργκ γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος - "Δεν βλέπω πώς μπορεί να ανανεώσει"!

Sportdog Team
"Τελείωσε" Κλάτενμπεργκ γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος - "Δεν βλέπω πώς μπορεί να ανανεώσει"!

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης τόνισε πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ εκτίθεται με τις αποφάσεις του. Τόσο με τις επιλογές του σε ξένους διαιτητές που δεν έχουν την ικανότητα ή την εμπειρία να αντεπεξέλθουν, όσο και με ορισμούς Ελλήνων που κατ' επανάληψη τα έχουν... θαλασσώσει.

Κυριάκος Θωμαΐδης: Εξέφρασε τις απορίες του για τις κινήσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εκτίμησε πως είναι πολύ δύσκολο να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει στην ΚΕΔ.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ εκτίθεται με τις αποφάσεις του. Τόσο με τις επιλογές του σε ξένους διαιτητές που δεν έχουν την ικανότητα ή την εμπειρία να αντεπεξέλθουν, όσο και με ορισμούς Ελλήνων που κατ' επανάληψη τα έχουν... θαλασσώσει.

«Δεν βλέπω πώς μπορεί να ανανεώσει ο Κλάτενμπεργκ το συμβόλαιό του και να παραμείνει επικεφαλής της ΚΕΔ μετά το τέλος της σεζόν», ανέφερε εξηγώντας τους λόγους που ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει αποτύχει στο έργο του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο αντικαταστάτης του, που δεν μπορεί να είναι άλλος παρά κάποιος ακόμη ξένος, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ή τον Χιου Ντάλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags