Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ανάλυση του «υδραυλικού» της Μάλαγα που ήθελε ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 08:14:00

Η ανάλυση του «υδραυλικού» της Μάλαγα που ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Η ανάλυση του «υδραυλικού» της Μάλαγα που ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Η είδηση που ήρθε από την Ισπανία και έκανε λόγο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κέβιν Βιγιόντρες της Μάλαγα, με κατάθεση πρότασης ύψους 2 εκ. Ευρώ φέρνει στην επιφάνεια τον 20χρονο ακραίο, που είναι ένας… σεσημασμένος ντριμπλέρ, με τακτική παιδεία.

Τα τελευταία χρόνια, η Μάλαγα έχει βγάλει από τις ακαδημίες της ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει «θόρυβο». Οι Μπραχίμ Ντιαζ και Σάμου Καστιγιέχο που είναι στη Μίλαν, ο Πάμπλο Φορνάλς της Γουέστ Χαμ και ο Γιουσέφ Ελ Νεσίρι της Σεβίλης είναι μερικοί εξ’ αυτών. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 9 παίκτες της ακαδημίας της Μάλαγα που αυτή τη στιγμή παίζουν στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, περισσότεροι από όσοι έχουν βγει από τις ακαδημίες των Γιουβέντους, Μαρσέιγ, Μπόκα Τζούνιορς και Πόρτο, ομάδων που βρίσκονται αρκετά επίπεδα πάνω από τη Μάλαγα.

Ο τελευταίος απόφοιτος της ακαδημίας της Μάλαγα είναι ο Κέβιν Βιγιόντρες. Η ανάλυση των φετινών του επιδόσεων

Ο Κέβιν είναι δεξιοπόδαρος ο οποίος παίζει κυρίως από την αριστερή πλευρά. Έχει ύψος 1,73 και έχει έκρηξη στις κινήσεις του, ιδίως στα πρώτα μέτρα με τη μπάλα. Παρά το ύψος του έχει την ικανότητα και να διεκδικήσει αλλά και να προστατεύσει τη μπάλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο repress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags