Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Έδωσε είδηση ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον τραυματισμό του Λαλά - "Έδειξε πως..."
| 2022-02-04 20:40:00

Έδωσε είδηση ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον τραυματισμό του Λαλά - "Έδειξε πως..."

Sportdog Team
Έδωσε είδηση ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον τραυματισμό του Λαλά - "Έδειξε πως..."

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βάζοντας... φωτιές για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου αμυντικού των Ερυθρόλευκων.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό την Κυριακή (6/2) και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας ανέφερε πως ο Κένι Λαλά είναι έτοιμος και τον υπολογίζει κανονικά παρά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για την ψυχολογία της ομάδας: "Θα παίξουμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλό. Έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια εντός έδρας. Έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος αυτός θα μας δυσκολέψει, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως δεν ήταν για όσους επισκέφτηκαν την έδρα αυτή. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το γήπεδο είναι μικρό, η έδρα είναι δύσκολη και εμείς θα πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Να δείξουμε ξεκάθαρα πως θα πάμε για τη νίκη".

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον Παναιτωλικό: "Ακόμα μένουν 24ώρες για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και πώς θα δ8ιαχειριστούμε το παιχνίδι της Κυριακής. Ωστόσο, νομίζουμε πως από τη στιγμή που όλοι μας οι παίκτες είναι καλά, έχουν αποκατασταθεί πολύ καλά από το ματς με τον Παναιτωλικό. Επίσης, οι νίκες βοηθούν στο να βρισκόμαστε όλοι σε καλή κατάσταση. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν σε σημείο που μπερδεύουν τον προπονητή και του δημιουργούν "προβλήματα". Ο Κενί Λαλά έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αποκαταστάθηκε και νομίζουμε πως θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή".

Για τον Καρβάλιο:"Φυσικά και έχω εικόνα του Καρβάλιο, μιλάω κάθε μέρα με τον Ιμπαγάσα. Δεν υπάρχει ομάδα Α και Β, είαμστε όλοι Ολυμπιακός και αυτή τη στιγμή η ομάδα Β' είναι ένα πρότζεκτ του Ολυμπιακού που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε προσαρμογές. Όλοι μας οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη που έχει μείνει λίγο πίσω.

Όπως είπα ο Καρβάλιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και πως είναι έτοιμος να παίξει. Ξέραμε πως είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά του έλειπαν παιχνίδια, του έλειπε ο ρυθμός καθώς στα τελευταία παιχνίδια στην πρώην ομάδα του είχε παίξει μόλις 5-10 λεπτά", είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags