Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Δεσύλλα λίγο πριν το ντέρμπι: "Με αυτήν την ενδεκάδα πάει στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 13:42:00

Αποκάλυψη Δεσύλλα λίγο πριν το ντέρμπι: "Με αυτήν την ενδεκάδα πάει στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Δεσύλλα λίγο πριν το ντέρμπι: "Με αυτήν την ενδεκάδα πάει στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός"

Το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και η διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ακούστε το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα.

 

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, η διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ και ο ορισμός του Μπέμπεκ στην Τούμπα.

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σε ό,τι αφορά το σχήμα, το οποίο ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι το μοναδικό ερωτηματικό το οποίο υπάρχει είναι για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Γκατσίνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα και ένας εκ των Σάντσες ή Κώτσιρα στα δεξιά, Βέλεθ και Σένκεφελντ, ενώ ο Χουάνκαρ. Η τριάδα στα χαφ θα είναι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος και Γκατσίνοβιτς. Στα «φτερά» θα είναι Αϊτόρ και Παλάσιος, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Καρλίτος.
Υπενθυμίζεται ότι θα απουσιάσουν Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο και Μακέντα, ενώ είναι αμφίβολοι Βιτάλ και Κώτσιρας.

Παράλληλα, ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε και στο γεγονός ότι μετά την ήττα στο Ηράκλειο και τα όσα συνέβησαν κλήθηκε να αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να προετοιμάσει και πνευματικά το «τριφύλλι». Για τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη σχολίασε: «Τέτοια διαιτησία από κοντά, διότι είναι αλλιώς να το βλέπεις από κοντά, είχα να δω από το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με τον Κύζα. Αν το πάω πιο πίσω, είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με το οφσάιντ του Κατσουράνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags