Facebook Pixel Superleague 2: Τι σφύριξε ο άνθρωπος! Απίστευτο πέναλτι-μαϊμού για τη Νίκη Βόλου, έξαλλοι στον Πανσερραϊκό (Vid)
| 2022-02-05 19:28:00

Τι σφύριξε ο άνθρωπος! Απίστευτο πέναλτι-μαϊμού για τη Νίκη Βόλου, έξαλλοι στον Πανσερραϊκό (Vid)

Sportdog Team
Τι σφύριξε ο άνθρωπος! Απίστευτο πέναλτι-μαϊμού για τη Νίκη Βόλου, έξαλλοι στον Πανσερραϊκό (Vid)

Η ομάδα του Βόλου νίκησε κόντρα στον Πανσερραϊκό με γκολ που επετεύχθη μετά από την υπόδειξη ανύπαρκτου πέναλτι, με τον σύλλογο των Σερρών να αντιδρά και να βγάζει ανακοίνωση την ώρα του αγώνα.

Superleague 2: Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ στο 18' του αγώνα με τον Πανσερραϊκού, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Κάσος και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσουκαλάς.

Ωστόσο, η υπόδειξη του διαιτητή Μέγα ήταν ξεκάθαρα λαναθσμένη, αφού είναι ξεκάθαρο από όλα τα ριπλέι ότι δεν υπάρχει καμία πράβαση!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αντέδρασε και εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το πέναλτι, την ώρα που το ματς βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ντροπή και αισχος για την ελληνική διαιτησία! Ευτυχώς στο σημερινό ματς υπάρχει η κάμερα για να καταγράψει τα διαιτητικά "εγκλήματα", εις βάρος της ομάδας μας!

Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα μας ως ομάδα, εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αλλά ΤΕΛΟΣ! Θα μας βρείτε απέναντι σας παντού!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπουδαίο διπλό για Ολυμπιακό Β’ στο Βόλο - Ανεβαίνει με "τριάρα" ο ΠΑΟΚ Β’, νέα ήττα για ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags