Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Απίθανη αποκάλυψη Θωμαΐδη - Τι έλεγε ο Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι στον Αϊτόρ - "Τραγέλαφος"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 11:27:00

Απίθανη αποκάλυψη Θωμαΐδη - Τι έλεγε ο Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι στον Αϊτόρ - "Τραγέλαφος"!

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη Θωμαΐδη - Τι έλεγε ο Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι στον Αϊτόρ - "Τραγέλαφος"!

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε το τι έλεγε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την φάση του Τσιγγάρα με τον Αϊτόρ, για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός ότι υπήρχε πέναλτι.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Κι όμως, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι από τον Άντρις Τρεϊμάνις στην ανατροπή του Αϊτόρ από τον Τσιγγάρα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός! Την πληροφορία αυτή μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 καυτηριάζοντας τις επιλογές του Άγγλου επικεφαλής της ΚΕΔ.

«Χθες ο κ. Κλάτενμπεργκ έλεγε ότι δεν είναι πέναλτι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Η προσωπική μου άποψη είναι διαφορετική. Βέβαια ο κ. Κλάτενμπεργκ είθισται εδώ και καιρό να καλύπτει τους διαιτητές που ο ίδιος ορίζει. Είχε καταντήσει τραγέλαφος να κρίνει τους διαιτητές ο άνθρωπος που τους ορίζει. Να το κάνει κάποιος άλλος, όχι εκείνος. Δεν μπορεί να είσαι και ελεγκτής και ελεγχόμενος», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αφού ο κ. Κλάτενμπεργκ συνεχίζει να ψωνίζει από το κάτω ράφι της αγοράς των διαιτητών, γιατί δεν είχε χθες τον Μπέμπεκ που είναι έμπειρος στο χορτάρι και τον Τρεϊμάνις στο VAR; Σε τέτοιο ματς θες έναν έμπειρο διαιτητή στο χορτάρι για να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου και στο VAR επίσης έναν ψημένο διαιτητή. Ο Μπέμπεκ είπε ότι είναι πέναλτι από το VAR, αλλά ο Τρεϊμάνις είχε άλλη άποψη».

Παράλληλα, τόνισε πως ο Κλάτενμπεργκ μοιάζει αδύνατο να ανανεώσει για να παραμείνει επικεφαλής της ΚΕΔ και κάλεσε τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, να επιλέξει εκείνος τον επόμενο αρχιδιαιτητή. «Το ζήτημα της διαιτησίας είναι η κορυφή του παγόβουνου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ο Κλάτενμπεργκ με νέο συμβόλαιο. Πρέπει να βρεθεί άμεση λύση από τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, ένας ξένος αρχιδιαιτητής δικής του επιλογής. Να το πάρει πάνω του, όχι όπως δεν έκανε με Ντάλας, Περέιρα και Κλάτενμπεργκ. Η λύση για τη βία βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά η λύση για τη διαιτησία βρίσκεται στην Ελβετία», ανέφερε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags