Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Καταγγελία ΠΑΟΚ - "Άλλα είπε ο Βέλεθ, άλλα είπαν στην κάμερα - Μηνύματα στο κινητό του μεταφραστή"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 16:01:00

Καταγγελία ΠΑΟΚ: "Άλλα είπε ο Βέλεθ, άλλα είπαν στην κάμερα - Μηνύματα στο κινητό του μεταφραστή"!

Sportdog Team
Καταγγελία ΠΑΟΚ: "Άλλα είπε ο Βέλεθ, άλλα είπαν στην κάμερα - Μηνύματα στο κινητό του μεταφραστή"!

Χοντραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με αφορμή τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα

Εκνευρισμός επικρατή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, για τις δηλώσεις του Φραν Βέλεθ, τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Μάνος Τσαλγατίδης στον Over Fm.

Στην πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» υποστηρίζεται ότι οι δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού δεν ήταν αυτές που μεταφράστηκαν. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο μεταφραστής δεχόταν μηνύματα στο κινητό κατά τη διάρκεια των δηλώσεων και ήταν αυτά που μετέφερε στην κάμερα αντί για όσα έλεγε ο Βέλεθ.

Στη συνέχεια ο Μάνος Τσαλγατίδης, σχολίασε ότι από το χθεσινό αγώνα ο ΠΑΟΚ, κρατάει την εμφάνιση του Ζοάν Σάστρε. Ωστόσο, στο «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να τον δουν κι’ άλλο, πριν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του. Βέβαια, στο συμβόλαιο του Ισπανού μπακ υπάρχει ένας αριθμός συμμετοχών που αν το πιάσει, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα τον αγοράσουν αυτόματα.

Τέλος, ο ρεπόρτερ της ομάδας απάντησε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν, ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Υπάρχει μια διάθεση από το μάνατζερ του, να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποια πρόταση, παρά μόνο ομάδες που ρωτάνε για τον Έλληνα αμυντικό. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και η Άιντραχτ, καθώς ο εκπρόσωπος του έχει πολύ καλές σχέσεις στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags