Facebook Pixel Στην Εθνική Κύπρου κάνει, για την ΑΕΚ όχι;
| 2011-12-10 18:45:00

Στην Εθνική Κύπρου κάνει, για την ΑΕΚ όχι;

Στην Εθνική Κύπρου κάνει, για την ΑΕΚ όχι;

Στην αντιπροσωπευτικού συγκρότημα της Κύπρου κλήθηκε ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος παίζει στον Φωκικό ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Η κυπριακή ομοσπονδία ζήτησε σε επιστολή της από την ΠΑΕ Φωκικός να δοθεί άδεια στον νεαρό μεσοεπιθετικό. «Παρακαλούμε όπως παραχωρήσετε άδεια στον Κύπριο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά, για να συμμετάσχει σε 4ήμερη προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στην Κύπρο, από τις 19-22 Δεκεμβρίου», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η ομάδα της Αμφισσας παραχώρησε την άδεια στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες για την Κύπρο. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Νίκος Νιόπλας έχει ξεχωρίσει το ταλέντο του δανεικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.


Γι' αυτό τον λόγο έσπευσε να τον καλέσει για προετοιμασία με την Εθνική Κύπρου. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ήρθε σε επαφή με τον Φροξυλιά, καθώς ο ποδοσφαιριστής, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου, αφού η μητέρα του κατάγεται από το "νησί της Αφροδίτης".

Να τα βλέπουν αυτά στην ΑΕΚ. Στον Χιμένεθ δεν έκανε, για την Εθνική Κύπρου όμως κάνει.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κωστένογλου τώρα και είναι διατεθειμένος να δουλέψει με τους πιτσιρικάδες, διορθώνοντας τα λάθη του προκατόχου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags