Facebook Pixel Ολυμπιακός: "11αδα Σισέ με Μανωλά-Παπασταθόπουλο - Νεύρα με Αγκιμπού - Δεν πίστευαν ούτε οι μπουκ τον Γκάρι"
| 2022-02-09 12:27:00

"11αδα Σισέ με Μανωλά-Παπασταθόπουλο - Νεύρα με Αγκιμπού - Δεν πίστευαν ούτε οι μπουκ τον Γκάρι"

του Γιώργου Κτενά
"11αδα Σισέ με Μανωλά-Παπασταθόπουλο -  Νεύρα με Αγκιμπού - Δεν πίστευαν ούτε οι μπουκ τον Γκάρι"

Ο πρωταθλητής Αφρικής που έρχεται... φορτσάτος και η αλλαγή Μπουχαλάκη. Τι έκαναν οι παίκτες του Ολυπιακού στο Κόπα Άφρικα, πώς θα χωρέσει όλους τους στόπερ ο Πέδρο Μαρτίνς στο αρχικό του σχήμα και οι τραυματισμοί των Αγκιμπού και Ροντρίγκες...

Ολυμπιακός: Πώς και πώς περίμενε τον Σισέ ο Πέδρο Μαρτίνς στο Λιμάνι, δεδομένου ότι ο Σενεγαλέζος άσος μετά τη θητεία του στο Κόπα Άφρικα θα επιστέψει για να πάρει τη φανέλα τού βασικού στους Πειραιώτες, σε τριάδα στην άμυνα μαζί με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά!

 

Ο Δημήτης Σιώρης, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο και που παρακολούθησε στενά το Κόπα Άφρικα, μίλησε στο sportdog για την παρουσία του Σισέ και όχι μόνο. 

 

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, είχαν και τους Κούντε, Αγκιμπού και Γκάρι Ροντρίγκες στην ίδια διοργάνωση, με αποτέλεσμα η επικοινωνία με τον καλό συνάδελφο να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

 

 

 

"Άρεσε πολύ ο Σισέ - Με φόρα στην 11άδα του Ολυμπιακού - Ταιριάζει με Σωκράτη-Μανωλά"

 

"Ο Σισέ έπαιξε μόνο στα δύο πρώτα ματς της Σενεγάλης βασικός, αλλά ήταν πολύ καλός. Δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα του, μου άρεσε πολύ η ατομική του παρουσία. Έκανε κοψίματα, τάκλιν, κεφαλιές, όλα. Μετά επέστρεψε όμως ο Κουλιμπαλί, οπότε έπαιζε ως αλλαγή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Δ. Σιώρης και στη συνέχεια πρόσθεσε για την τριάδα που θέλει να παίξει στην άμυνα με τον Σισέ ο Πέδρο Μαρτίνς: "Θεωρώ ότι μετά από ένα τόσο καλό τουρνουά, θα έρθει με φόρα για να παίξει στην 11άδα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ταιριάζουν πολύ με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά".

 

"Βασικός η αλλαγή του Μπουχαλάκη; - Με εκνεύρισε ο Αγκιμπού - Δεν πίστευαν ούτε οι μπουκ τον Γκάρι"

 

Πώς είδες τον Κούντε; 

 

"Έπαιξε βασικός στην πρεμιέρα, αλλά στο δεύτερο ματς με την Αιθιοπία έμεινε στον πάγκο. Γενικά ο Κούντε είναι η αλλαγή του Μπουχαλάκη, πώς θα έπαιζε βασικός στην Εθνική του; Στα προημιτελικά έπαιξε για 10 λεπτά και με την Αίγυπτο έμεινε στον πάγκο. Αλλά στον μικρό τελικό ήταν ξανά  βασικός. Για τα δεδομένα του ήταν καλός, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής".

 

Ο Αγκιμπού;

 

"Με εκνεύρισε πολύ, έχασε ένα εύκολο γκολ στην πρεμιέρα με το Μαλάουι. Μετά τραυματίστηκε και έχασε δυο ματς. Συνολικά έπαιξε 120 λεπτά. στα δύο που ήταν υγιής πήρε φανέλα βασικού".

 

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Γκάρι Ροντρίγκες

 

"Πήγε καλά ο Γκάρι στο Κόπα Άφρικα. Το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό, οπότε πήρε την ευκαιρία και ήταν βασικός. Καλά τα πήγε, έβαλε γκολ με τακουνάκι, στο 1-1 με το Καμερούν. Απέναντι στη Σενεγάλη δεν έκανε πολλά, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Σκέψου ότι πλήρωνε απόδοση 6.00 να βάλει ένα γκολ, άρα δεν τον πίστευαν ούτε οι μπουκ". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παιχνίδι" με Ντιέγκο Κόστα, έξι εκατ. για τρία φορ ο Ολυμπιακός - Δύο ομάδες Big-4 για Φαν Βέερτ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags