Facebook Pixel Γκουστάβο Πογιέτ: Τρελό σενάριο για Πογιέτ - "Σφήνα" από γαλλική ομάδα την ώρα που τελειώνει το deal με Εθνική!
| 2022-02-10 19:05:00

Τρελό σενάριο για Πογιέτ - "Σφήνα" από γαλλική ομάδα την ώρα που τελειώνει το deal με Εθνική!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Πογιέτ - "Σφήνα" από γαλλική ομάδα την ώρα που τελειώνει το deal με Εθνική!

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογιέτ να βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal με την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, όμως δημοσίευμα από το εξωτερικό εμφανίζει σύλλογο να μπαίνει "σφήνα" για τον Ουρουγουανό προπονητή.

Γκουστάβο Πογιέτ: Έντονη φημολογία για "σφήνα" της Μπορντό για την απόκτηση του Ουρουγουανού τεχνικού υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην Γαλλία.

Την ώρα που ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να τελειώσει την συμφωνία με την ΕΠΟ για την Εθνική Ελλάδας, ένα δημοσίευμα που ειδικεύεται σε θέματα των Γιρονδίνων αναφέρει ότι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του πάγκου.

Ο Ουρουγουανός δεν είναι το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας της Μπορντό, ωστόσο είναι στη λίστα των ανθρώπων της. Συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος είναι ο πρώην προπονητής της Ρεμς, Νταβίντ Γκιόν που είναι «άνεργος» από το καλοκαίρι. 

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «η διοίκηση μάλλον σκέφτηκε και τον Πογιέτ που προσφέρθηκε στον σύλλογο και ο έμπειρος προπονητής θα ήθελε η μεγάλη περιπέτεια να τελειώσει διαφορετικά στην Μπορντό».

Να θυμίσουμε πως ο Πογιέτ ήταν στην γαλλική ομάδα και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags