Facebook Pixel ΑΕΚ - Original: "Βολές" Original σε Μελισσανίδη - "Η ΑΕΚ μικραίνει, άλλαξέ τα όλα" - Κατακεραυνώνει Γιαννίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 18:51:00

"Βολές" Original σε Μελισσανίδη - "Η ΑΕΚ μικραίνει, άλλαξέ τα όλα" - Κατακεραυνώνει Γιαννίκη!

Sportdog Team
"Βολές" Original σε Μελισσανίδη - "Η ΑΕΚ μικραίνει, άλλαξέ τα όλα" - Κατακεραυνώνει Γιαννίκη!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ένωσης καταφέρεται εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατάσταση στην ομάδα και ζητάει άμεσα αλλαγές!

ΑΕΚ - Original: Θέση για τα τελευταία αποτελέσματα της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πήρε η Original 21, ζητώντας αλλαγές από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας και κατακεραυνώνοντας τον Αργύρη Γιαννίκη και όσους βρίσκονται στο σταφ του συλλόγου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Original:

«Κάναμε υπομονή αλλά μέχρι πότε;;;

Η παρατημένη αγωνιστικά ομάδα που στελεχώνεται από ανίκανους δημοσίους υπαλλήλους μας ντροπιάζει. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

Επειδή ξέρεις από καράβια πρόεδρε ,δεν είναι στραβός ο γιαλός , αλλά στραβά αρμενίζουμε και για αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχεις εσύ ως "καπετάνιος "! Και ξέρεις γιατί;;; Γιατί έπρεπε να έχεις πετάξει έξω όλα τα ανίκανα και χωρίς πείρα στελέχη ,που δεν μπορούν τόσα χρόνια να φτιάξουν την ομάδα , ώστε να βρίσκεται εκεί που της αξίζει . Στην κορυφή!!! Γιατί είναι ακόμα στην θέση τους άνθρωποι που δεν μπορούν να φέρουν έναν παίχτη στην ΑΕΚ! Γιατί η ΑΕΚ στήνεται και σφάζεται από την βρώμικη διαιτησία του κάθε απίθανου που ορίζει αυτός ο μέθυσος Κλάτενμπεργκ κάθε Κυριακή και όχι μόνο δεν έχουμε μια δυναμική αντίδραση όπως θα άρμοζε στην ΑΕΚ , αλλά αντιθέτως είμαστε η μόνη ομάδα από το υποτιθέμενο.... "big 4" που δεν έχει άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του!

Απίστευτα πράγματα! Γιατί έχεις ακόμα παίχτες που είναι βολεμένοι στα παχουλά συμβόλαια τους και άλλους που είναι αδιάφοροι και δεν τους στέλνεις σπίτι τους! Γιατί δεν έχεις φροντίσει να υπάρχει ένας άνθρωπος να τους μάθει σε ποια ομάδα παίζουν! Ο προπονητής και όλο το παρεάκι στελεχών και παιχτών καθημερινά εκθέτουν την ιστορία, το όνομα και τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν μπορεί αυτός ο προπονητής και οι περισσότεροι από τους μισούς παίχτες ούτε βόλτα να πηγαίνουν φορώντας τον δικέφαλο στο στήθος!!! Πόσο δε να αποτελούν το αγωνιστικό μας κομμάτι. Είναι επιεικέστατα λίγοι. Πολύ λίγοι και σαν αθλητές αλλά κυρίως σαν άνθρωποι, χωρίς καμία αξιοπρέπεια !!!

Γιατί ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου και μαζί γιατροί , φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, δυστυχώς αποδεικνύονται λίγοι και επικίνδυνοι! Απόδειξη αυτού ότι δεν υπάρχει εβδομάδα χωρίς να υπάρξει κάποιος μυϊκός τραυματισμός, θλάση ή χειρουργείο που ο φυσιολογικός χρόνος επιστροφής σε εμάς διπλασιάζεται , τριπλασιάζεται .... μην γράψουμε και τίποτα χειρότερο.

Στηρίξαμε τις επιλογές σας μέχρι να φανούν επικίνδυνες. Τα κριτήρια των επιλογών σας δεν αλλάζουν και συνεχώς η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ μικραίνει !!! Το μεγαλείο της ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας!!! Το ταξίδι του καθένα από εμάς έχει ένα συγκεκριμένο προορισμό στον θαυμαστό κόσμο της Ένωσης. Στο ταξίδι αυτό πρόεδρε ο προορισμός είναι μαγικός και πανέμορφος αλλά η ΑΕΚ πληγώθηκε !!!

Έρχεται πρόεδρε απειλητικά πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να μπει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος στο Σπίτι της . Η ιερότερη στιγμή στην ιστορία μας. Είναι δυνατόν στο παρά πέντε να διοικείται ακόμα από τόσο μικρούς υπαλλήλους ; Να έχει τόσο ανεπαρκείς ποδοσφαιριστές; Τέτοιο " μαθητευόμενο μάγο" στον πάγκο; Άλλαξε τα όλα. Σήμερα!!! ΘΕΛΕΙΣ;;;; ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;

ΥΓ. Μόνο ο κόσμος έμεινε να θυμίζει ΑΕΚ.... Ένας κόσμος που ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί, σε λύπες , πίκρες ,στεναχώριες και πλέον σε πολύ λιγότερες χαρές. Μακάρι να βλέπατε την ΑΕΚ με τα μάτια του κόσμου της...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να μη φύγει ο Γιαννίκης - Τι άλλο να κάνει ο Μελισσανίδης; -Τα παιδιά θα γίνουν Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags