Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς - Ατάκες... φωτιά για τα γκολ του
| 2022-02-10 20:44:00

Για αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς - Ατάκες... φωτιά για τα γκολ του

Sportdog Team
Για αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς - Ατάκες... φωτιά για τα γκολ του

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο ατζέντης του Σλοβένου όπου και αναφέρθηκε για την εκπληκτική χρονιά του, αλλά και για τον λόγο που επέλεξε τον Δικέφαλο του Βορρά το καλοκαίρι.

Αμίρ Ρούζνιτς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Γιασμίν Κούρτιτς, όπου και μίλησε για την ως τώρα σεζόν του Σλοβένου και τον τρόπο που έγινε η μεταγραφή του το καλοκαίρι.

«Είδα το παιχνίδι χθες, είμαι 12 χρόνια ατζέντης του και ακόμη και εμένα με έχει εκπλήξει με αυτά που κάνει ο Κούρτιτς τη φετινή χρονιά. Είναι ακόμη Φεβρουάριος, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 18 γκολ. Η πορεία του στην Αταλάντα, στην ΣΠΑΛ, στην Πάρμα, έδειξε πως είχε το σουτ, έτσι δεν μου κάνει έκπληξη που το κάνει και στον ΠΑΟΚ».

Για το πως έγινε η μεταγραφή: «Δεν είναι εύκολο μετά από 10 χρόνια στην Ιταλία να φύγεις και να έρθεις στην Ελλάδα. Η Πάρμα υποβιβάστηκε, μας είπε ο τεχνικός διευθυντής πως θέλουν να ανανεώσουν την ομάδα. Ο Τέτι με έφερε σε επαφή με την κ.Γκοντζαρόβα και κάναμε τη μεταγραφή. Είχαμε προτάσεις από Ιταλία, από το MLS, από την Κίνα. Επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους λόγους που επιλέξαμε να έρθουμε στην Ελλάδα».

Το κρίσιμο στοιχείο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη στιγμή ήταν οι οπαδοί. Ηξερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τα ματς με τη Φιορεντίνα και μου έλεγε πόσο φανταστικοί οπαδοί είναι. Εχουμε δει την ατμόσφαιρα με τον Αρη και τον Ολυμπιακό και του άρεσε από την αρχή. Φυσικά και η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη να ζεις, όπως και ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίος σύλλογος, ήταν και αυτοί κάποιοι λόγοι».

Τους στόχους του Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι 100% παίκτης του ΠΑΟΚ και έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, του αρέσουν τα πάντα στην Ελλάδα, η πόλη, οι οπαδοί, είναι χαρούμενος ο Γιασμίν.  Αν μας καλέσουν από τον ΠΑΟΚ θα το συζητήσουμε, πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές», είπε ο Αμίρ Ρούζνιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags