Facebook Pixel Αταλάντα - Φιορεντίνα: Σούπερ έκπληξη με θύμα την Αταλαντά: Η Φιορεντίνα έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!
| 2022-02-10 22:37:00

Σούπερ έκπληξη με θύμα την Αταλαντά: Η Φιορεντίνα έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη με θύμα την Αταλαντά: Η Φιορεντίνα έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Η Φιορεντίνα έκανε την έκπληξη στο Μπέργκαμο και παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ξεκίνημα του β΄ μέρους από την Αταλάντα, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πήρε την μεγάλη νίκη επί της Αταλάντα με 3-2 και την πρόκριση στους ημιτελικούς του Coppa Italia.

Αταλάντα - Φιορεντίνα: Οι «βιόλα» προηγήθηκαν με το πέναλτι του Πιάτεκ στο 9΄, ωστόσο, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Europa League έφερε το ματς στα ίσια στο 30΄ με τον Ζαπακόστα. Επτά λεπτά μετά ο Γκασπερίνι είδε τον Παλομίνο ν΄ αποχωρεί με τραυματισμό και να καθίσταται αμφίβολη η συμμετοχή του για το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους» την προσεχή Πέμπτη (17/02).

Ο Μπόγκα στο 56΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπεργκαμάσκι», αλλά στο 71΄ κι αφού δεν κατάφερε να σκοράρει με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε, ο Πιάτεκ πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

Η αποβολή του Κουάρτα στο 79΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν πτόησε το συγκρότημα της Φλωρεντίας, που κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιλένκοβιτς (είχε περάσει αλλαγή στο 81΄) να πάρει τη σπουδαία πρόκριση.

Η σύνθεση της Αταλάντα: Μούσο, Τζιμσιτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (37΄ Κουπμάινερς), Ζαπακόστα, Φρόιλερ, Ντε Ρουν, Χάτεμπερ, Μπόγκα, Μαλινόφσκι (74΄ Μουριέλ), Πάσαλιτς (74΄ Πεσίνα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags