Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες για Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς - Γι' αυτό αλλάζει σύστημα στον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 13:44:00

Ατακάρες για Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς - Γι' αυτό αλλάζει σύστημα στον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Ατακάρες για Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς - Γι' αυτό αλλάζει σύστημα στον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα όσα έγιναν χθες στο ματς με τη Λαμία, την εμφάνιση των Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς, αλλά και στα επόμενα ματς των Πράσινων.

Παναθηναϊκός: Να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του χρειάζεται μόνο ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάνει το 2Χ2 στην Super League και τα ματς που ακολουθούν εντός της εβδομάδας, για να βγει τέταρτος, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Φαίνεται ότι όλη αυτή η κουβέντα έκανε καλό στον Ιωαννίδη, του πήγε γούρι. Έχει κάνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι γενικά χθες, δεν είναι μόνο τα γκολ. Το δεύτερο είναι απίστευτο και το γύρισμα αλλά και το σουτ που κάνει. Ήταν εντυπωσιακό. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα με την Λαμία, είχε γκολ και πολλές ευκαιρίες, ενώ στη συνέχεια έπεσε.

Από το 65’ και μετά ήταν ξανά παραγωγικός, αν και έφτασε στο 82 για να βάλει το δεύτερο γκολ. Με δύο νίκες, τελειώνει η οποία κουβέντα για τα πλέι οφ, όπου πιστεύω ότι θα μπει ως τέταρτος. Αν χάσει ένα από τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό, θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να κάνει ίδιες εμφανίσεις, αλλά να είναι πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο πρώτο φετινό γκολ του «τριφυλλιού», που ήρθε από κόρνερ χθες, επισημαίνοντας ότι και από φάουλ έχουν μπει μόλις δύο ακόμα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι, λόγω και του Γκατσίνοβιτς που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε έναν ελεύθερο ρόλο, ο Γιοβάνοβιτς θα το γυρίσει… σταθερά σε 4-2-3-1.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags