Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ πρώην παίκτης της ομάδας - Σούπερ δήλωση για Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 23:13:00

Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ πρώην παίκτης της ομάδας - Σούπερ δήλωση για Λουτσέσκου

Sportdog Team
Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ πρώην παίκτης της ομάδας - Σούπερ δήλωση για Λουτσέσκου

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ποδοσφαιριστής που φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε ανάμεσα στα υπόλοιπα και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας: Στην εκπομπή Στη Σέντρα του Metropolis 95.5 μίλησε ο Ισπανός μέσος του Ιωνικού όπου και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, τα συναισθήματα που του έχουν μείνει από τη Θεσσαλονίκη και την παρουσία του στον Δικέφαλο, αλλά και τον... σκόρερ Άνχελ Κρέσπο.

Αρχικά για την επικράτηση του Ιωνικού με αντίπαλο τον Αστέρα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα σημαντικό τρίποντο και ειδικότερα στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε είναι πολύ κρίσιμοι. Είναι η πρώτη φορά που μετά από χρόνια η ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να καταφέρουμε να έχουμε τις ίδιες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ: «Βέβαια μου λείπει ο ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην οποία ήμουν για τρία χρόνια με φανταστική ατμόσφαιρα και φανταστικό κόσμο. Τώρα είμαι στον Ιωνικό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Σύλλογο γιατί έχει μεγάλο φίλαθλο κοινό».

Για το τι του λείπει περισσότερο και τις ελπίδες που έχει ο Δικέφαλος για το Πρωτάθλημα: «Μου λείπει περισσότερο ο Ραζβάν από τον ΠΑΟΚ και μπορεί η ομάδα να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός μαζί με το σταφ του αποτελούν την αρχή. Υπάρχει η βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω και ελπίζω για τους φίλους που έχω στην ομάδα να καταφέρει να παλέψει έως το τέλος για τον τίτλο».

Για το γκολ του Κρέσπο: «Είναι απίστευτο το ότι σκόραρε ο Κρέσπο και ελπίζω να συνεχίσει να βάζει γκολ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα γκρουπ, δεν είναι ένας παίκτης μόνο. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Κούρτιτς, ο Κρέσπο που δημιουργούν ένα σύνολο υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου και αυτό είναι που κάνει τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, το ομαδικό πνεύμα», είπε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags