Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Τεράστιο ΣΟΚ! Κατέρρευσε προβολέας σε γήπεδο - Ένας φίλαθλος νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)
| 2022-02-14 22:31:00

Τεράστιο ΣΟΚ! Κατέρρευσε προβολέας σε γήπεδο - Ένας φίλαθλος νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ! Κατέρρευσε προβολέας σε γήπεδο - Ένας φίλαθλος νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα (14/2) καθώς φίλαθλος που παρακολουθούσε αγώνα για την πέμπτη κατηγορία σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του προβολέας του γηπέδου.

Ισπανία: Θλίψη στην Ιβηρική καθώς έγινε γνωστό πως φίλαθλος και συγκεκριμένα ο 60χρονος Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ Σουάρεθ άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο παρακολουθώντας τον αγώνα της πέμπτης κατηγορίας μεταξύ Λενένς και Βιγιαβικιόσα την Κυριακή (13/2), όταν κατέρρευσε προβολέας του γηπέδου και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες  ενός γιατρού και μίας νοσοκόμας, που ήταν παρόντες στο γήπεδο, να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο προβολέας του Estadio El Soton έπεσε λόγω των ανέμων!

"Η θλίψη που μας κυριεύει για την κακοτυχία που συνέβη στο γήπεδό μας είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να κλάψουμε και να θρηνήσουμε τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν από την κατά λάθος αλυσιδωτή πτώση του προβολέα φωτισμού", ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ομάδα από την Ισπανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags