Facebook Pixel Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ: Ρέφερι που είχε εξοργίσει τον ΠΑΟΚ με τρία πέναλτι ορίστηκε στο ματς με Μίντιλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 13:09:00

Ρέφερι που είχε εξοργίσει τον ΠΑΟΚ με τρία πέναλτι ορίστηκε στο ματς με Μίντιλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρέφερι που είχε εξοργίσει τον ΠΑΟΚ με τρία πέναλτι ορίστηκε στο ματς με Μίντιλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας διαιτητής που δεν... ξυπνάει όμορφες μνήμες στον Δικέφαλο ορίστηκε να σφυρίξει στο πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ στη Δανία για το Europa Conference League.

Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ: Η UEFA όρισε τον Αγγλο, Κρεγκ Πόουσον, διαιτητή στον πρώτο αγώνα της Πέμπτης στη Δανία, μεταξύ Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο 42χρονος ρέφερι, ο οποίος είχε προκαλέσει την οργή του Δικεφάλου για τη διαιτησία του στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2 για τον 3ο προκριματικό του Champions League τη σεζόν 2019-20, όταν είχε δώσει τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ρόμπερτ Τζόουνς. 

Επίσης, ο Πόουσον ήταν στις 3 Αυγούστου 2017 στο Καμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2 για τα προκριματικά του Europa League. Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 ήταν στο Αούστρια Βιέννης-ΑΕΚ 0-0 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης. Στις 14 Φεβρουαρίου 2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2 για τους «16» του Europa League. Τέλος, το 2016 είχε «σφυρίξει» στο φιλικό Ελλάδα-Λευκορωσία 0-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags