Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: O AVAR του Αταλάντα-Ολυμπιακός, ο... ΠΑΟΚ και η απίθανη "κηδεία" στο Φάληρο με διπλό αυτογκόλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 14:32:00

O AVAR του Αταλάντα-Ολυμπιακός, ο... ΠΑΟΚ και η απίθανη "κηδεία" στο Φάληρο με διπλό αυτογκόλ

Sportdog Team
O AVAR του Αταλάντα-Ολυμπιακός, ο... ΠΑΟΚ και η απίθανη "κηδεία" στο Φάληρο με διπλό αυτογκόλ

Η περίεργη ιστορία των Ελβετών διαιτητών στο Αταλάντα-Ολυμπιακός και η ήττα των Πειραιωτών από τον ΠΑΟΚ το 2018!

Μια παράξενη ιστορία συνδέει τον Ελβετό διαιτητή που ορίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στην Ιταλία (17/2), τον συμπατριώτη του στο VAR της ίδιας αναμέτρησης και τον... ΠΑΟΚ.

Όχι, δεν εννοούμε ότι ο Σάντρο Σέρερ είχε ξαναπαίξει στην Ελλάδα τον ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά ότι είχε οριστεί για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβρη του 2018.

Λίγες μέρες πριν από το ταξίδι του στην Ελλάδα για το ντέρμπι, ο Σέρερ τραυματίστηκε και στη θέση του έπαιξε ο Φενταγίν Σαν (ΦΩΤΟ) που θα είναι ο ΑVAR στο Αταλάντα-Ολυμπιακός! Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ με 1-0, με το διπλό αυτογκόλ των Γιαννιώτη και Βούκοβιτς από τη σέντρα του Βιεϊρίνια.

Ο Σέρερ θα είναι τώρα διαιτητής για πρώτη φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού, ενώ ο Σαν που θα βρίσκεται στο VAR (με συνεργάτη τον Γερμανό Φριτζ) είχε ξαναπαίξει τον Ολυμπιακό στην Ιταλία! Σε αγώνα της Κ-20 των Πειραιωτών για το Youth League κόντρα στην Γιουβέντους, με ήττα της ελληνικής ομάδας 3-1.

Ο δε VAR Γερμανός Φριτζ ήταν διαιτητής μεν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που είχε διακοπεί μετά το γκολ του Γκερέρο στο ΟΑΚΑ, αλλά και τέταρτος διαιτητής στο Champions League στην ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο με 2-0.

Ας ελπίσουμε σε μια καλή διαιτησία από τους Ελβετούς και τον Γερμανό στο Μπέργκαμο και στο «σπάσιμο» της κακής παράδοσης που έχει μαζί τους η ελληνική ομάδα...

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags