Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού - Έμεινε ελεύθερος για απίθανο λόγο
| 2022-02-15 20:20:00

Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού - Έμεινε ελεύθερος για απίθανο λόγο

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού - Έμεινε ελεύθερος για απίθανο λόγο

Πολύ άσχημα συνεχίζεται η καριέρα του Γιουνούς Σανκαρέ καθώς αποτέλεσε παρελθόν από την τουρκική Γκιερσούνσπορ, μετά από καταγγελίες εκφοβισμού από τον πρόεδρο της ομάδας.

Γιουνούς Σανκαρέ: Έκκληση για βοήθεια είχε κάνει πριν μερικές μέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην Equipe αναφέροντας πως δέχεται εκφοβισμό και bullying ακόμα και από τον πρόεδρο της Γκιρεσούνσπορ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του την Τρίτη, με κοινή απόφαση και των δύο πλευρών.

"Ο αθλητικός διευθυντής μού είχε ήδη ζητήσει να επιστρέψω το διαμέρισμά μου και το αυτοκίνητό μου. Χρησιμοποιούν όλα τα δυνατά μέσα πίεσης. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος με απείλησε ολοφάνερα. Μου είπε: "Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Όλα άλλαξαν μετά από ένα ματς. Δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός. Νιώθω ότι το κλίμα είναι εχθρικό. Όταν κάνω τις προπονήσεις μου, ειδικά το πρωί, μερικές φορές δεν υπάρχει ασφάλεια σε ένα γήπεδο που είναι ανοιχτό για όλα. Δεν ξέρω αν είναι το άγχος μου αυτή τη στιγμή που το υπαγορεύει αυτό, αλλά βλέπω περίεργους ανθρώπους να με πλησιάζουν. Είμαι επιφυλακτικός με τα πάντα, πηγαίνω με φόβο", είπε ο Γιουνούς Σανκαρέ, που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, αλλά σε μόλις 418 λεπτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags