Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πυρά σε ΠΑΟΚ για Εσίτι - "Δαπανήθηκαν πολλά λεφτά" - Τι πρέπει να γίνει με Σάστρε
| 2022-02-15 23:22:00

Πυρά σε ΠΑΟΚ για Εσίτι - "Δαπανήθηκαν πολλά λεφτά" - Τι πρέπει να γίνει με Σάστρε

Sportdog Team
Πυρά σε ΠΑΟΚ για Εσίτι - "Δαπανήθηκαν πολλά λεφτά" - Τι πρέπει να γίνει με Σάστρε

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση του Νιγηριανού χαφ, όσο και στον Ισπανό μπακ που βγάζει... μάτια!

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, όπου και αναφέρθηκε στην πώληση του Άντερσον Εσίτι, όσο και στην ρήτρα αγοράς που έχει ο Σάστρε.

Για την πώληση του Εσίτι: «Όταν κατέχεις την μπάλα, φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ποδοσφαιριστών. Ο Εσίτι είναι ένας παιδί με σωματικά προσόντα, έκοβε, μάρκαρε, είναι αργός. Δεν έκανε κάθετη, δεν έβγαινε στο ένας εναντίον ενός, δεν τον βοηθούσε και το κορμί του. Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν αλλάξει τα πράγματα, κινήθηκε αρκετό χρήμα γύρω από το όνομα του Εσίτι αλλά παίζει ρόλο και η κατάσταση που βρίσκεται. Ήταν φιλότιμος παίκτης, δεν δημιούργησε προβλήματα αλλά 3,5 εκατ.ευρώ είναι πολλά για τον Εσίτι. Στην εποχή μου δεν ήταν τέτοια τα νούμερα, δεν είχε ανοίξει η αγορά οπότε όλα παίζουν ρόλο».

Για τη ρήτρα αγοράς του Σάστρε: «Είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής, έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Είναι επιτυχία του Μπότο που έφερε τον παίκτη, τα 400.000 ευρώ είναι λίγα χρήματα για έναν τέτοιο παίκτη. Πρέπει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ.

Για τον Μπότο: «Ο Μπότο είναι σοβαρός άνθρωπος, έχει εμπειρίες, διασυνδέσεις. Εδειξε πως δεν κρύβεται και δεν λέει μισόλογα. Φαίνεται πως έχει πλάνο και το έχει δρομολογήσει. Εμένα μου άρεσε όταν είπε εγώ, ο Λουτσέσκου και ο Σαββίδης ξέρουμε τι θα κάνουμε για το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό αυτό που είπε γιατί υπάρχει μια κοινή γραμμή και πως πέρασε το μήνυμα στον Σαββίδη για τις ιδέες του».

Για τον ανιψιό του που παίζει στην Κ14 του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα έμφυτο ταλέντο, γεννήθηκε για να παίξει μπάλα, πήρε τα στοιχεία μου και μακάρι να κάνει καριέρα και να παίξει στον ΠΑΟΚ», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags