Facebook Pixel ΑΕΚ Β - Παναθηναϊκός Β: Με σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ ξεκίνησε η εποχή Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 17:28:00

Με σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ ξεκίνησε η εποχή Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ ξεκίνησε η εποχή Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα γκολ του Τσιριγώτη στο 78' ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ Β' εκτός έδρας, με τον Γιάννη Καλιτζάκη να κάνει ονειρικό ντεμπούτο ως νέος γενικός αρχηγός της β' ομάδας των Πράσινων.

ΑΕΚ Β - Παναθηναϊκός Β: Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Παναθηναϊκό Β που κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά στο ξεκίνημα, πήραν την κατοχή, αλλά χωρίς να κάνουν φάση στα καρέ του Χριστογεώργου. Με τους Πράσινους να είναι καλά οργανωμένοι και να κλείνουν τους χώρους, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν κάποια αντεπίθεση.

Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 15’, με το σουτ του Γιούση έξω από την περιοχή να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου. Όπως και η κεφαλιά του Κοσίδη, στην αμέσως επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ Β κέρδισε διαδοχικά κόρνερ, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία των παικτών του Παναθηναϊκού Β να κρατήσουν μπάλα, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει. Κάτι που συνέβη αντιθέτως στο 28ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού ήρθε επτά λεπτά μετά, με τον Σαρδέλη να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά να είναι άστοχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ ήταν πιο δραστήρια, προσπαθώντας να παίξει από τα πλάγια, αλλά η προσπάθεια του Κρυπαράκου στο 48’ έμεινε ημιτελής. Ενώ ένας ωραίος συνδυασμός που κατέληξε στον Αθανασακόπουλο μέσα στην περιοχή, επίσης δεν μετουσιώθηκε σε σουτ.

Ένα σουτ του Ρουκουνάκη στο 56’ βρήκε τον Χριστογεώργο σε ετοιμότητα ενώ η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε αντεπίθεση, τέσσερα λεπτά μετά, αλλά ο Θεοχάρης έδιωξε σε κόρνερ το γύρισμα του Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός Β προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με τον Τσιριγώτη που αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 64’, ενώ υποδείχτηκε και οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό, ένα σουτ του Γιούση πέρασε δίπλα από την εστία του Χριστογεώργου, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στην κεφαλιά του Γκαρσία, στο 72ο λεπτό.

Τελικά, ήταν το Τριφύλλι εκείνο που σκόραρε, με τον Τσιριγώτη να πατάει περιοχή μετά την κάθετη του Θεοχάρη και με δυνατό σουτ να νικάει τον Χατζηεμμανουήλ, για το 0-1 στο 78’.

Μάλιστα, στο 82ο λεπτό, ο Σαρδέλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, έτοιμος να πάει στο τετ α τετ με τον Χατζηεμμανουήλ, αλλά υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιντ και η φάση σταμάτησε.

Η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85’, αλλά το δυνατό σουτ του Γιούση μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (33’ Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος, Γκαρσία (76’ Κορομηλάς), Γερολέμου (46’ Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης (69’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (70’ Καρβούνης), Μαραθωνίτης (60’ Τσιριγώτης), Σαρδέλης (85’ Κούτσιας).

Πηγή: prasinostypos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags