Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Άλλο επίπεδο ο Γκατσίνοβιτς, κάνει τη διαφορά - Εκεί... πονάει ο ΠΑΟ, πρώτη μεταγραφή το καλοκαίρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 21:12:00

Άλλο επίπεδο ο Γκατσίνοβιτς, κάνει τη διαφορά - Εκεί... πονάει ο ΠΑΟ, πρώτη μεταγραφή το καλοκαίρι!

του Νίκου Στεργίου
Άλλο επίπεδο ο Γκατσίνοβιτς, κάνει τη διαφορά - Εκεί... πονάει ο ΠΑΟ, πρώτη μεταγραφή το καλοκαίρι!

Η ποιότητα του Σέρβου στη Ριζούπολη και το λάθος του Ιανουαρίου. Πώς και γιατί ξεχώρισε η τελευταία προσθήκη του Παναθηναϊκού στο άνετο 0-3 με τον Απόλλωνα, το μοναδικό του μειονέκτημα και το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρέπει από τώρα να ψάχνουν παίκτη για του χρόνου.

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτή κόντρα στη Λαμία πήραν οι Πράσινοι, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με το άνετο 0-3. Σκόρερς του Τριφυλλιού ήταν οι Παλάσιος και Αϊτόρ, αμφότεροι από την άσπρη βούλα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μπαξεβανίδη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να συνέρχεται μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, βγάζοντας θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και έχοντας στο βασικό σχήμα για δεύτερο σερί ματς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος στα πρώτα του... βήματα στους Πράσινους κάνει την διαφορά.

Ο Σέρβος χαφ δεσπόζει στην μεσαία γραμμή, είναι γρήγορος και κινητικός, ψάχνει συνεχώς το 1-2 με τους συμπαίκτες του και του αρέσει να παίζει στον χώρο, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι βρίσκεται μέσα σε πολλές φάσεις της ομάδας του, έχοντας φτάσει κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις.

Όταν προσαρμοστεί πλήρως στα "θέλω" του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι θα αποτελεί τον Νο 1 παίκτη στα χαφ για τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό "ελάττωμα" μέχρι στιγμής να είναι η αδυναμία να χριστεί σκόρερ, αφού έχει βρεθεί σε θέσεις βολής τόσο κόντρα στη Λαμία, όσο και απέναντι στον Απόλλωνα.

Πέρα από την αγωνιστική άνοδο που δείχνει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και ένα σημαντικό μείον από την αναμέτρηση στη Ριζούπολη, παρά τα τρία γκολ που επιτεύχθηκαν (τα δύο ήταν με πέναλτι). Οι Πράσινοι απώλεσαν σωρεία ευκαιριών σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς και μάλιστα ορισμένες από αυτές ήταν κλασικές, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν του στοίχισε, όμως εν όψει της συνέχειας μπορεί να αποβεί... μοιραίο.

Η συνέχεια έπεται πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ενώ αν βρεθεί στα πλέι οφ θα έχει να δώσει και πάλι αρκετά ντέρμπι και πολύ αμφίρροπα ματς με πιο ζόρικους αντιπάλους απ' ότι ο Απόλλωνας. Σε εκείνα τα παιχνίδια θα χρειαστεί μεγαλύτερη ευστοχία στην τελική προσπάθεια και περισσότερη συγκέντρωση, καθώς ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν θα συγχωρήσουν οποιαδήποτε αδυναμία του Τριφυλλιού να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του.

Προφανώς λοιπόν, στο Τριφύλλι πρέπει από τώρα να ψάχνουν για το καλοκαίρι έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Αυτός που δεν ήρθε τον Γενάρη, πρέπει να βρίσκεται στο Κορωπί… μόλις τελειώσει η φετινή σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά ζητά ο Ελ Αραμπί - Ποιος χάλασε "κλεισμένο" deal στο Λιμάνι- Σφήνα Big-5 σε ΠΑΟ για Νιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags