Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Βρέθηκε ο... νέος Σάλιακας - Πρώην της ΑΕΚ, με... ολλανδικό γκελ - Περέα Νο2 για Παναθηναϊκό (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-17 10:00:00

Βρέθηκε ο... νέος Σάλιακας - Πρώην της ΑΕΚ, με... ολλανδικό γκελ - Περέα Νο2 για Παναθηναϊκό (Vid)

GOALάρες by Εvaggelistis
Βρέθηκε ο... νέος Σάλιακας - Πρώην της ΑΕΚ, με... ολλανδικό γκελ - Περέα Νο2 για Παναθηναϊκό (Vid)

Ο Γκανέζος φορ που τα σπάει στην SL2 και σκαναρε και η Ένωση! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους δύο παίκτες που ξεχωρίζουν στη δεύτερη κατηγορία και ήδη έχουν "τραβήξει" πάνω τους τα βλέμματα πολλών σκάουτερ. Η σχέση τους με ομάδες των Big 4 και γιατί το καλοκαίρι θα γίνει... παρέλαση!

Το KΗΦΙΣΙΑ - ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ για την Super League 2 μπορεί να μην είχε σκορ και νικητή αλλά τράβηξε το ενδιαφέρον της διεθνής (και όχι μόνο) πιάτσας σκάουτς! Κι αυτό αφού τόσο στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, όσο και σε αυτή του Κώστα Φραντζέσκου (οι δυο κόουτς απο... μόνοι τους παραπέμπουν σε άλλες, ένδοξες, εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου), υπάρχουν δυο (ένας κι ένας) ποδοσφαιριστές, οι οποίες κάνουν μεγάλο γκέλ σε εγχώριες και ομάδες του εξωτερικού. Και το καλοκαίρι δεν είναι μακρυά... 

Αναφέρομαι στους Κώστα Τάμπα και Άντριους Τετέϊ και πάμε να δούμε τι ισχύει στην κάθε περίπτωση...

ΤΑΜΠΑΣ/1: είναι 22χρονος δεξιός μπακ, με χρηματιστηριακή αξια 200.000 ευρώ, που κάνει την δεύτερη σεζόν του στο κλαμπ της Άρτας. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος μπακ της Super League 2, παίζοντας μάλιστα κατά ανάγκη βασικά αριστερός μπακ στον Καραϊσκάκη. Πρόκειται για προϊόν της Ακαδημίας της ΑΕΚ, που στα 17 του χρόνια είχε γίνει αποδέκτης πρότασης από την ιταλική Εντέλα της Σεριε Β, στην οποία πήγε αλλά με δική του ευθύνη τότε επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεχίζοντας στην Κ19 του Ατρομήτου και στην Καλαμάτα (επι Χριστόπουλου). Σύμφωνα με την πιάτσα agents τον σκανάρουν σταθερά πλέον μια ολλανδική (πρώτης κατηγορίας) και μια γερμανική ομάδα (της Μπουντεσλίγκα 2) ενώ βρίσκεται καιρό τώρα και στο μεταγραφικό ραντάρ της Σπάρτα Τρνάβα. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό Β...

ΤΑΜΠΑΣ/2: το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο "ελκυστικό" σε διάφορες ομάδες. Χθες στο γήπεδο κόντρα στην Κηφισια βρέθηκε σκάουτ ολλανδικής ομάδας για χάρη του ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια από τις δυο Σουπερλιγκάτες ομάδες της περιφέρειας που ενδιαφέρονται. Κάποιοι από τον ΠΑΣ... βλέπουν ήδη στο πρόσωπο του Κώστα Τάμπα τον νέο Σάλιακα! Έτσι μου είπαν τουλάχιστον...

ΤΕΤΕΙ/1: είναι 20 χρονων, επιθετικός (παίζει και φουνταριστός και ακραίος), με χρηματιστηριακή αξία 150.000 ευρώ. Με καταγωγή από την Γκάνα, γεννημένος στην Αθήνα, έκανε όνομα από μικρός παίζοντας στον ΠΑΟ Ρουφ. Τον Ιούλιο του ´20 τον "άρπαξε" η Κηφισιά και μαζί της την φετινή σεζόν μετράει συνολικά 19 ματς (σε Super League 2 και Κύπελλο), με 6 γκολ και 2 ασιστ. Θεωρείται super talent της κατηγορίας και τον κάνουν σκάουτινγκ σταθερά και οι μεγάλοι της Super League 1.

Για κάποιους είναι ο...νέος Περέα, για άλλους έχει μεγαλύτερη προοπτική. Στον Παναθηναϊκό έχουν μεταφερθεί τα καλύτερα για την αξία του Τετέϊ από τους πολλούς πρώην "πράσινους" που δουλεύουν στον σύλλογο της Κηφισιάς. Όπως και στην ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν δια ζώσης, στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις στο θεσμό του Κυπέλλου.

ΤΕΤΕΙ/2: όπως με την περίπτωση του Τάμπα, έτσι και με την δική του, αναμένεται  να γίνει πραγματική ... παρέλαση το καλοκαίρι. Στο Κηφισιά - Καραϊσκάκης ο ξένος σκάουτ της ολλανδικής ομάδας πήγε και για αυτον στο γήπεδο. Κέρδισε ένα πέναλτι, βρέθηκε 4 φορές σε φάση για γκολ, κοινώς έδωσε τα διαπιστευτηριά του. Κατά σύμπτωση είναι παίκτης που επίσης κοιτάει ο ΠΑΣ αλλά και οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ελλάδα για μεγάλη ομάδα ο Κάναντι - "Κρυφά" στη σουίτα - Γύρισε με γκολ, γιο και σκύλο ο Φορτούνης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags