Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τραγωδία του Oντένκε Άμπει έγινε ο… θρίαμβος του Μαρσέλ Ντεσαγί
| 2022-02-18 04:33:00

Η τραγωδία του Oντένκε Άμπει έγινε ο… θρίαμβος του Μαρσέλ Ντεσαγί

Sportdog Team
Η τραγωδία του Oντένκε Άμπει έγινε ο… θρίαμβος του Μαρσέλ Ντεσαγί

H ιστορία θριάμβου του Μαρσέλ Ντεσαγί, παρά τις αντιξοότητες, αποδεικνύει πως το ταλέντο και η σκληρή δουλειά δεν κοιτούν καταγωγή, υπόβαθρο και εμπόδια!

Γεννηθείς στις 7 Σεπτέμβρη του 1968 στην πρωτεύουσα της Γκάνας, η ζωή προβλεπόταν γολγοθάς για τον νεαρό Οντένκε Άμπει, όπως ήταν το βαφτιστικό όνομα του Μαρσέλ Ντεσαγί. Ζώντας στα όρια της ανέχειας, από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να βιώσει την απόρριψη από τον βιολογικό του πατέρα, που εκτός των άλλων είχες τέσσερις ακόμα συζύγους εκτός της μητέρας του!

Aπόδραση από την Άκκρα

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του, περιπλανιόταν για ώρες στους δρόμους και στο λιμάνι της Άκκρα, ερχόμενος σε μια πρώτη επαφή με την στρογγυλή θεά, ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου θετού του αδερφού, Σεθ Αντόνκορ. Γρήγορα, τα πράγματα έμελλε να πάρουν διαφορετική τροπή για τον νεαρό Γκανέζο, με την μητέρα του να γνωρίζει και τελικά να παντρεύεται τον απεσταλμένο της Γαλλικής Πρεσβείας στην πόλη, Μαρσέλ Εντουάρντ Ντεσαγί.

Ο Γάλλος αξιωματούχος αγκάλιασε τον μικρό Οντένκε από την πρώτη στιγμή και μετακομίζοντας μερικά χρόνια αργότερα στην δική του πατρίδα, του έδωσε μια νέα καλύτερη ζωή. Στην Γαλλία, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στη Νάντη, με τον μικρό να υιοθετεί πλέον το όνομα του θετού του πατέρα, γινόμενος πια ο Μαρσέλ Ντεσαγί Τζούνιορ, ενώ κατά την ίδια περίοδο συνάντησε και για πρώτη φορά τον βιολογικό του πατέρα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags