Facebook Pixel Conference League: Βρήκε δίχτυα ο Πέλκας δεν μπορούσε η Φενέρ - Ελπίδες πρόκρισης για Φούντα και Ραπίντ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-17 22:21:00

Βρήκε δίχτυα ο Πέλκας δεν μπορούσε η Φενέρ - Ελπίδες πρόκρισης για Φούντα και Ραπίντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βρήκε δίχτυα ο Πέλκας δεν μπορούσε η Φενέρ - Ελπίδες πρόκρισης για Φούντα και Ραπίντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Σλάβιας Πράγας στο «Ulker Stadyumu» της Κωνσταντινούπολης με 3-2 επί της Φενερμπαχτσέ, ξεχώρισε απ' το πρώτο «πιάτο» των α' αγώνων στα play offs εισόδου στους «16» του Europa Conference League. 

Conference League: Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Σλάβιας Πράγας στο «Ulker Stadyumu» της Κωνσταντινούπολης με 3-2 επί της Φενερμπαχτσέ, ξεχώρισε απ' το πρώτο «πιάτο» των α' αγώνων στα play offs εισόδου στους «16» του Europa Conference League. Την ίδια ώρα (εκτός από το 1-0 της Μίντιλαντ επί του ΠΑΟΚ), οι Αϊντχόφεν και Ραπίντ Βιέννης πήραν ισχνό προβάδισμα με τις νίκες τους με 1-0 και 2-1 επί των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φίτεσε, αντίστοιχα.

Στην Πόλη, η Σλάβια ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πέλκας ισοφάρισε στο 58' το γκολ του Τραορέ, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει άλλες δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα για την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης. Στο 83' ο Καντίογλου «μάζεψε» κάπως την έκταση της ήττας της Φενέρ, η οποία έχει ακόμη ελπίδες, απ' την στιγμή που δεν μετρούν πλέον τα εκτός έδρας γκολ.

Στο «Philips Stadion» η Αϊντχόφεν βρήκε γκολ νωρίς με τον Γκακπό κόντρα στην Μακάμπι, όμως δεν μπόρεσε να αυξήσει το προβάδισμά της έναντι των Ισραηλινών. Στη Βιέννη η Ραπίντ ήταν καλύτερη, πήρε «κεφάλι» στο σκορ με δύο γκολ πριν το 20λεπτο, όμως η Φίτεσε μείωσε στο 74' με τον Οπέντα και κράτησε «ανοικτή» την υπόθεση πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων των play offs εισόδου στους «16» του Europa Conference League:

Φενέρμπαχτσε - Σλάβια Πράγας        2-3        
(58΄ Πέλκας, 83΄ Καντιόγλου - 45΄ Ι. Τραορέ, 62΄ Ντορλέι, 64΄ Λινγκρ)

Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ                    1-0        
(20΄ Άντερσον)

Αϊντχόφεν - Μακάμπι Τελ Αβίβ       1-0        
(11΄ Γκακπό)

Ραπίντ Βιέννης - Φίτεσε           2-1      
(1΄ Ντρούιφ, 16΄ Γκρουλ - 74΄ Οπέντα)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags