Facebook Pixel Europa League: Ανατροπή και προβάδισμα για Πόρτο, "κλείδωσε" πρόκριση η Σεβίλλη - Ανοιχτά για Λειψία-Σοσιεδάδ (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 00:09:00

Ανατροπή και προβάδισμα για Πόρτο, "κλείδωσε" πρόκριση η Σεβίλλη - Ανοιχτά για Λειψία-Σοσιεδάδ (vids)

Sportdog Team
Ανατροπή και προβάδισμα για Πόρτο, "κλείδωσε" πρόκριση η Σεβίλλη - Ανοιχτά για Λειψία-Σοσιεδάδ (vids)

Με τον Τόνι Μαρτίνεθ να σκοράρει δις, η Πόρτο επικράτησε 2-1 της Λάτσιο στο «Ντραγκάο» στο πρώτο ματς των ενδιάμεσων play off του Europa League

Europa League: Ο Ισπανός πέτυχε δυο πανομοιότυπα γκολ, αμφότερα από ασίστ του Ζοάο Μάριο, ανατρέποντας το προβάδισμα που είχαν από νωρίς οι «λατσιάλι» με τον Τζακάνι, ο οποίος ωστόσο συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τη ρεβάνς. 

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» οι... σπεσιαλίστες της διοργάνωσης πήραν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Σεβίλη, κάτοχος έξι τίτλων, επικράτησε 3-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Αντονί Μαρσιάλ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ανδαλουσία, όπου βρίσκεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Τέλος στη Γερμανία η Σοσιεδάδ έφυγε με ισοπαλία 2-2 από την έδρα της Λειψίας. Οι Βάσκοι είχαν το προβάδισμα έως το 82΄, όμως δέχτηκαν την ισοφάριση από πέναλτι του Φόρσμπεργκ και έτσι έχασαν την ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Ιστορίας τους επί γερμανικού εδάφους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags