Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης: "Πυρά" Μονεμβασιώτη για Κλάτενμπεργκ - "Να σηκωθεί να φύγει - Μόνη λύση οι ξένοι διαιτητές"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 17:08:00

"Πυρά" Μονεμβασιώτη για Κλάτενμπεργκ: "Να σηκωθεί να φύγει - Μόνη λύση οι ξένοι διαιτητές"

Sportdog Team
"Πυρά" Μονεμβασιώτη για Κλάτενμπεργκ: "Να σηκωθεί να φύγει - Μόνη λύση οι ξένοι διαιτητές"

Δήλωση κατά του προέδρου της ΚΕΔ έκανε ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Απόλλων Σμύρνης: Τα παράπονα του για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές ο Απόλλων Σμύρνης εξέφρασε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων» μίλησε στην ΕΡΤ3, όπου και εξαπέλυσε τα πυρά του, εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή τις αποφάσεις του ρέφερι Ευαγγέλου στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο Απόλλων Σμύρνης είναι το εύκολο θύμα λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα, με μια μικρομεσαία ομάδα. Εχουμε διαιτητές πρόθυμους, χρήσιμους. Ο κ. Ευαγγέλου που γενικά είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και μας έχει σφυρίξει και σε άλλα ματς που δεν είχαμε κανένα παράπονο ήρθε και εφάρμοσε το δόγμα Κλάτενμπεργκ, που λέει ότι ‘δεν θέλω παράπονα από τους Big-4.’ Ηρθε και έδωσε δύο γρήγορα, ανύπαρκτα πέναλτι. Εχουν γίνει αναλώσιμα υλικά οι υπόλοιπες ομάδες. Η μόνη λύση στην διαιτησία είναι οι ξένοι διαιτητές γιατί δεν φοβούνται και δεν επηρεάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, το αφεντικό της ομάδας της Ριζούπολης πρόσθεσε τα εξής: «Δεν επιθυμούμε να δούμε καθόλου τον κ. Κλάτενμπεργκ. Να σηκωθεί να φύγει ο κ. Κλάτενμπεργκ και να έρθει ένας άνθρωπος που θα λύσει το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μόνο οι Big-4 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είχαν δώσει αυτά τα πέναλτι στον Απόλλωνα τι θα γινόταν; Πόλεμος θα γινόταν αν αυτά τα πέναλτι δίνονταν εις βάρος μεγάλης ομάδας. Δεν θα τα παρατήσει ο Απόλλωνας, η εικόνα της ομάδας δυστυχώς δεν είναι καλή, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags