Facebook Pixel Champions League: Βλάοβιτς και Πούλισκ δίνουν πρόκριση σε Τσέλσι! Στο Τορίνο θα κριθεί για Γιούβε-Βιγιαρεάλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 23:55:00

Βλάοβιτς και Πούλισικ δίνουν πρόκριση σε Τσέλσι! Στο Τορίνο θα κριθεί για Γιούβε-Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βλάοβιτς και Πούλισικ δίνουν πρόκριση σε Τσέλσι! Στο Τορίνο θα κριθεί για Γιούβε-Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Λονδίνου νίκησε 2-0 τη Λιλ, ενώ η ιταλική ομάδα έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της ισπανικής για τα play offs του Champions League.

Champions League: Βλάοβιτς και Πούλισκ δίνουν πρόκριση σε Τσέλσι! Στο Τορίνο θα κριθεί για Γιούβε-Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Λονδίνου νίκησε 2-0 τη Λιλ, ενώ η ιταλική ομάδα έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της ισπανικής για τα play offs του Champions League.

Ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League πήρε η Τσέλσι, η οποία έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησε 2-0 της Λιλ με γκολ των Βλάοβιτς και Πούλισικ.

Στο άλλο ματς Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Ιταλούς και έτσι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο Τορίνο.

Τσέλσι – Λιλ 2-0

Η Τσέλσι ανέλαβε εξ αρχής την κυριαρχία των κινήσεων και έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Απείλησε μόλις στο 4' και στο 8' προηγήθηκε με τον Χάβερτς, ο οποίος μετουσίασε σε γκολ την μπαλιά του Αθπιλικουέτα. Το γρήγορο τέρμα βοήθησε στο να αναπτυχθεί πολύ ωραίος ρυθμός.

Η Λιλ από το τέταρτο και μετά πήρε εκείνη τον έλεγχο, αλλά οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που έβγαζαν απειλές. Στο 18' μάλιστα έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Αλόνσο που -όντας ξεχασμένος στη γωνία της μικρής περιοχής της Λιλ- έπιασε το σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Στο 29' ο Καντέ έκλεψε τη μπάλα, αλλά ο Ζιγιές καθυστέρησε και δεν κατάφερε να μεταμορφώσει σε ασίστ την πάσα του συμπαίκτη του.

Η μία και μοναδική τελική που έκανε η γαλλική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του 36', όταν το σουτ του Αντρέ κατέληξε στην αγκαλιά του Μεντί, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Σάντσες κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους, η Τσέλσι στάθηκε άτυχη καθώς ο Τούχελ προέβη σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Έχασε στο 51' τον Κόβασιτς, ενώ πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Ζίγες που έσφιξε δόντια, αλλά λίγο πιο μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει. Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν δυναμικά. Στο 54' το δυνατό σουτ του Αλόνσο στον Τσελίκ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Χάβερτς από δύσκολη γωνία έφυγε άουτ.

Στο 63' η υπεροχή της ανταμείφθηκε. Ύστερα από τρομερή αντεπίθεση, ο Καντέ διένυσε το μισό γήπεδο με τη μπάλα και έσπασε στην περιοχή στον Πούλισικ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ, 3-4-2-1): Μεντί - Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ - Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβατσιτς (51' Λόφτους Λικ), Αλόνσο (80' Σαρ) – Ζιγες (60' Σαούλ), Πούλισικ (80' Βέρνερ)`χ- Χάβερτς.

Λιλ (Ζοσλέν Γκουρβενέκ): Ζαρντίμ - Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Τζαλό (76' Γκούντμουνσον) – Ονανά (65' Γιλμάζ), Τσέκα, Αντρέ – Σάντσες (81' Μπεν Αρφά), Ντέιβιντ (81' Ζεγκρόβα), Μπαμπά.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους 2-0

H Γιουβέντους έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση! Η «Μεγάλη Κυρία» προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα της αναμέτρησης με το τέρμα του Βλάοβιτς. Ο Ντανίλο έβγαλε την μπαλιά για τον Σέρβο επιθετικό που έκανε ό,τι ήθελε τους Αλμπιόλ και Τόρες και με δεξί πλασέ έγραψε το 0-1! Στη συνέχεια η ισπανική ομάδα βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ισοφαρίσει.

Μάλιστα δημιούργησε δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 13' ο Πεντράθα έδωσε έτοιμο γκολ στον Λο Σέλσο, ο Αργεντινός σούταρε ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, Ντανζούμα έκανε το τακουνάκι, αλλά ο Σέζνι δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία από πλευράς «Γιούβε με τον Ρούλι να νικά τον Μοράτα. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε, με τη συμβολή του Μπονούτσι στο παιχνίδι της να είναι καταλυτική. Οι Ισπανοί μάλιστα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 66'. Ύστερα από σέντρα του Καντέ, η άμυνα της Γιουβέντους «κοιμήθηκε» με τον Παρέχο να ισοφαρίζει.

Η Γιουβέντους βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 85', αλλά ο Βλάοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Ρούλι, παρότι εξαπέλυσε δυνατό σουτ. Έτσι διατηρήθηκε το 1-1 και οι δύο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο Τορίνο.

Βιγιαρεάλ (4-4-1-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα – Τσουκουέζε, Καπού, Παρέχο, Μορένο – Λο Σέλσο – Ντανζούμα.

Γιουβέντους (4-4-2): Σέζνι – Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Λοκατέλι (71' Αρτούρ), ΜακΚένι (80' Ζακάρια), Ραμπιό – Μοράτα, Βλάχοβιτς

Δείτε τα γκολ:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags