Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Απίθανο! Ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα έκλεισε παίκτη προερχόμενο από Μπαρτσελόνα!
| 2022-02-24 00:05:00

Απίθανο! Ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα έκλεισε παίκτη προερχόμενο από Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Απίθανο! Ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα έκλεισε παίκτη προερχόμενο από Μπαρτσελόνα!

Σε μια κίνηση που δεν περίμεναν πολλοί προχώρησε ομάδα έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος αποκτώντας ποδοσφαιριστή προερχόμενο από τα τμήματα υποδομής των Μπλαουγκράνα!

Πιερικός: Σπουδαία κίνηση από την ομάδα της Πιερίας καθώς ανακοίνωσε πως απέκτησε των Αλέν Ρίτσαρντ Εμπουέλε που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με χαρά ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή με την U23 Εθνική ομάδα του Καμερούν, Alain Richard Ebwelle. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 1995), αγωνίζεται ώς ακραίος επιθετικός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και έφτασε να αγωνίζεται μεχρι και την U19 ομάδα της Ισπανίας. Αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βαλένθια Β, της Βελέζ, της Κόρντομπα κ.α. έπαιξε στο Φινλανδικό πρωτάθλημα αλλά και σε αυτά της Σλοβακίας και της Πολωνίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το (Π) στο στήθος", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags