Facebook Pixel Λίβερπουλ - Λιντς: Λίβερπουλ για τίτλο! Διέλυσε με "εξάρα" τη Λιντς και απειλεί την Σίτι στο -3 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 23:46:00

Λίβερπουλ για τίτλο! Διέλυσε με "εξάρα" τη Λιντς και απειλεί την Σίτι στο -3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λίβερπουλ για τίτλο! Διέλυσε με "εξάρα" τη Λιντς και απειλεί την Σίτι στο -3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια υπερηχητική Λίβερπουλ διέσυρε με 6-0 την άμοιρη Λιντς στο "Άνφιλντ" και πλησίασε πλέον στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι. Ήττα σοκ για Τότεναμ από την Μπέρνλι (1-0).

Λίβερπουλ - Λιντς: Με μεγάλους πρωταγωνιστές για άλλη μία φορά τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σάντιο Μανέ, οι οποίοι σημείωσαν από δύο γκολ (ο Αιγύπτιος είχε και την ασίστ στον Μάτιπ), η Λίβερπουλ συνέτριψε με 6-0 τη Λιντς στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Premier League και μείωσε πλέον στους 3 βαθμούς την απόστασή της απ' την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, 12 «στροφές» πριν από το φινάλε.

Ο Φαν Ντάικ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι.

Στο «Turf Moor» η Μπέρνλι σημείωσε τεράστια νίκη επί της Τότεναμ (που μετράει πλέον 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς) με 1-0, σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική, χάρις σε ένα γκολ του Μι στο 71' και με το δεύτερο σερί «τρίποντό» της, πήρε πήρε τεράστια «ανάσα» στη μάχη της για την παραμονή στην Premier League.

Τεράστια νίκη, την πρώτη της στο πρωτάθλημα για το 2022, σημείωσε μετά η Κρίσταλ Πάλας που άφησε πίσω της το αρνητικό σερί των 6 τελευταίων αγώνων (3 ισοπαλίες και 3 ήττες) και με το εμφατικό 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ (σε εξ αναβολής ματς για την 18η αγωνιστική), αρχίζει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags