Facebook Pixel Sportdog.gr | O Μαυρογενίδης εξιστορεί την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού - "Τραυματίστηκα και δεν το κατάλαβα"!
| 2022-02-24 14:49:00

O Μαυρογενίδης εξιστορεί την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού - "Τραυματίστηκα και δεν το κατάλαβα"!

Sportdog Team
O Μαυρογενίδης εξιστορεί την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού - "Τραυματίστηκα και δεν το κατάλαβα"!

Μία από τις καλύτερες ομάδες του 21ου αιώνα, είναι αναμφίβολα αυτή του 2004/05 για τον Ολυμπιακό. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2005, η πρόκριση επί της Σοσό στο Κύπελλο UEFA ήταν μία ακόμα επιτυχία στο παλμάρε του συνόλου του Μπάγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος μέσα στον 21ο αιώνα εντός συνόρων, όμως στην Ευρώπη δεν έχει κάνει ακόμη την απόλυτη υπέρβαση. Ωστόσο, όσες φορές το έκανε, το κατάφερε με τον πιο δυνατό τρόπο. Μία μέρα σαν και σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται και πετάνε εκτός Κυπέλλου UEFA τη Σοσό των Μενέζ και Ζαϊρί και περνούν στους «16» της διοργάνωσης.

Το «αγαπημένο» 1-0, η διπλή νίκη παρά τις δυσκολίες του δεύτερου αγώνα και τα όνειρα για μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία πριν σβήσουν μπροστά στη Νιούκαστλ. Η ομάδα που μπορεί να «έπεσε» στο Κύπελλο UEFA για ένα… γκολ αλλά απέδειξαν πως η ευρωπαϊκή τους δύναμη, ήταν τεράστια.

Διαβάστε περισσότερα και όσα εξιστορεί ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags