Facebook Pixel Europa Conference League: Εκπληκτική η Μπόντο Γκλιμτ, απέκλεισε τη Σέλτικ και έφυγε για τους "16" του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-24 22:05:00

Εκπληκτική η Μπόντο Γκλιμτ, απέκλεισε τη Σέλτικ και έφυγε για τους "16" του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εκπληκτική η Μπόντο Γκλιμτ, απέκλεισε τη Σέλτικ και έφυγε για τους "16" του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ομάδες που είχαν πάρει -μικρό ή μεγάλο- προβάδισμα απ' τους πρώτους αγώνες, «καθάρισαν» τις προκρίσεις στους «16» του Europa Conference League μέσω των αγώνων ρεβάνς στα play offs της διοργάνωσης.

Europa Conference League: Οι Μπόντο Γκλιμτ, Αϊντχόφεν, Παρτιζάν, Μαρσέιγ και Λέστερ ήταν οι πρώτοι πέντε σύλλογοι που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, όπου τους περιμένουν ήδη οι Αλκμάαρ, Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Φέγενορτ, Γάνδη, Λίντσερ, Ρεν και Ρόμα.

Στο "Aspmyra Stadion" του Μπόντο της Νορβηγίας, η καταπληκτική εφέτος Μπόντο Γκλιμτ νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα τη Σέλτικ, τούτη τη φορά με 2-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16». Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε στην ενδεκάδα της σκωτσέζικης ομάδας κι αντικαταστάθηκε στο 76' από τον ΜακΚάρθι.

Στο Τελ Αβίβ, σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς που σημαδεύτηκε από δεκάλεπτη διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς της Μακάμπι, η Αϊντχόφεν «άντεξε» και με το 1-1 που απέσπασε πήρε την πρόκριση.

Δεύτερη νίκη και για την Παρτιζάν που με δύο γκολ του Γκόμες στο πρώτο ημίωρο, επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Πράγας (οι Σέρβοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66' λόγω αποβολής του σκόρερ τους με δεύτερη κίτρινη), ενώ η Μαρσέιγ έκανε... περίπατο στο Αζερμπαϊτζάν επί της Καραμπάχ επικρατώντας με 3-0.

Ωστόσο, αυτός που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα... φώτα ήταν ο προπονητής της Καραμπάχ, Κιουρμπάν Κουρμπάνοφ ζήτησε από τον Ιμπραχίμα Γουατζί να παραδεχθεί στον Πολωνό διαιτητή Φρανκόφσκι πως σκόραρε με το χέρι (ισοφάρισε σε 1-1, ενώ δεν υπήρχε VAR), σε ένα τρομερό fair play απ' την πλευρα του Αζέρου τεχνικού.

Στη Δανία, η Λέστερ διπλασίασε τις νίκες της επί της Ράντερς, αυτή τη φορά με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντισον, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags