Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Νέο χτύπημα Καραπαπά - "Πάμε κόντρα σε όλα" - Ατάκες φωτιά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αταλάντα
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-25 17:30:00

Νέο χτύπημα Καραπαπά - "Πάμε κόντρα σε όλα" - Ατάκες φωτιά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αταλάντα

Sportdog Team
Νέο χτύπημα Καραπαπά - "Πάμε κόντρα σε όλα" - Ατάκες φωτιά για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αταλάντα

Το δικό του μήνυμα έστειλε μετά τον αποκλεισμό των Ερυθρόλευκων από την ιταλική ομάδα ο τέταρτος αντιπρόεδρος των Πειραιωτών ρίχνοντας τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση.

Κώστας Καραπαπάς: Απαντήσεις στους φίλους του Ολυμπιακού για την... γκρίνια τους μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από την Αταλάντα έδωσε ο τέταρτος αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ.

«Επειδή η κριτική είναι καλή αλλά η ισοπέδωση κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ σε όλους να ξεκαθαρίσουμε ότι η Αταλάντα ήταν το φαβορί στο ζευγάρι. Ότι η ομάδα μας πηγαίνει σκασμένη 2,5 χρόνια χωρίς ανάσα και λογικό είναι να μην είναι στα καλύτερα της. Αλλά κάπου να ξέρουμε και τι λεμε:

1. η Αταλάντα έχει μπάτζετ 400 εκατομμύρια και αγοράζουν το 48% της ομάδας μισό δισεκατομμύριο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τα μεγέθη και ότι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ χρειάζεται υπέρβαση για μια τέτοια πρόκριση. Την κάναμε και θα την ξανακάνουμε. Αλλά ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και άλλο αποτυχία να μην περάσεις αυτή την Αταλάντα.

2. Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ μένει στον ΠΑΓΚΟ καθαρά επειδή αυτό επιλέγει ο προπονητής. Επειδή δεν ξέρετε τι λέτε κάποιοι οι σχέσεις του Γουσέφ με το κλαμπ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και θα είναι και στο μέλλον. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποφασίζει ο προπονητής ποιός παίζει και ποιός όχι.

3. Το να λένε ορισμένοι «δε μας αρκεί το πρωτάθλημα με τους ανύπαρκτους αντιπάλους» είναι τουλάχιστον ακατανόητο για να μην πω τιποτα άλλο. Η ΑΕΚ έχει το ακριβότερο μπάτζετ της ιστορίας της και το διαφημίζει και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια επίσης το ακριβότερο μπάτζετ στην ιστορία του. Άρα δεν είναι «ανύπαρκτοι». ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΟ όπως διαφημίζουν είναι δική τους, όλα δικά τους, πάμε κόντρα σε όλα και αν κάποιοι δε χαίρονται για το πρωτάθλημα, τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags