Facebook Pixel Serie A: Χαρίζει το πρωτάθλημα η Μίλαν - Σούπερ γκέλα με την Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-25 22:38:00

Χαρίζει το πρωτάθλημα η Μίλαν - Σούπερ γκέλα με την Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαρίζει το πρωτάθλημα η Μίλαν - Σούπερ γκέλα με την Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ροσονέρι να μην πλήρωσαν την αυτοκτονία με την Σαλερνιτάνα την προηγούμενη αγωνιστική όμως φαίνεται ότι δεν έβαλαν... μυαλό μιας και δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την Ουντινέζε.

Serie A: Η Μίλαν... τη γλίτωσε την περασμένη εβδομάδα μετά την "γκέλα" με την ουραγό Σαλερνιτάνα (2-2) και τις ισάριθμες αποτυχίες των ομάδων που την καταδιώκουν (Ίντερ και Νάπολι) και παρέμεινε μόνη στο "ρετιρέ", ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν την... ξύπνησε, καθώς στην «αυλαία» της 27ης ημέρας της Serie A παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία, αυτή την φορά στην Ουντινέζε με σκορ 1-1.

Η Ίντερ, που παίζει απόψε στην Γένοβα απέναντι στην Τζένοα έχει την ευκαιρία με "διπλό» να «πιάσει" τη «συμπολίτισσα» στην κορυφή, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Νάπολι, η οποία θα έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή το βράδυ της Κυριακής (27/02) απέναντι στην Λάτσιο.

Όπως και με την Σαλερνιτάνα, έτσι και στο «Σαν Σίρο», η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προηγήθηκε με τον Λεάο, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το "τρίποντο", με τους φιλοξενούμενους να σοκάρουν τους Μιλανέζους με τον Ουντόζι στο 66'.

Δείτε τα highlights από τον αγώνα της Serie A

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags