Facebook Pixel Πόλεμος στην Ουκρανία: Πήραν όπλα οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου! Στη μάχη για να αποκρούσουν τη ρωσική εισβολή
| 2022-02-26 23:18:00

Πήραν όπλα οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου! Στη μάχη για να αποκρούσουν τη ρωσική εισβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήραν όπλα οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου! Στη μάχη για να αποκρούσουν τη ρωσική εισβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδοσφαιριστές της πιο ξακουστής ουκρανικής ομάδας φόρεσαν παραλλαγή και εξοπλίστηκαν.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πήραν όπλα οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου! Στη μάχη για να αποκρούσουν τη ρωσική εισβολή. Ποδοσφαιριστές της πιο ξακουστής ουκρανικής ομάδας φόρεσαν παραλλαγή και εξοπλίστηκαν.

Ώρες αγωνίες ζει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022 η Ουκρανία! Από τις 05:30 η χώρα τελεί υπό επίθεση από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Μετά την αναγνώριση των ρωσόφωνων περιοχών του Λουχάνσκ και του Ντονιέτσκ, ο ρωσικός στρατός έχει εισβάλλει στη χώρα από τρεις κατευθύνσεις. Οι μάχες δίνονταν σε τέσσερα μέτωπα, της Μαριούπολης, του Ντονμπάς, του Χάρκοβο και του Κιέβου.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, για την κατάληψη της οποίας δόθηκε εντολή από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, προκειμένου να προχωρήσει ο ρωσικός στρατός έχουν βιώσει τον απόλυτο τρόμο.

Οι Ουκρανοί όμως συνεχίζουν να αντιστέκονται. Ο πρόεδρος της χώρας με μηνύματά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των πολιτών.

Σε αυτήν την προσπάθεια ανύψωσης της ψυχολογίας του ουκρανικού πληθυσμού έχει συμβάλλει και το ποδόσφαιρο. Εξάλλου μετά από τρεις ημέρες μαχών και οι δύο πλευρές μετρούν απώλειες στο μέτωπο και είναι ανάγκη άπαντες να είναι σε εγρήγορση.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διέρρευσαν φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου με παραλλαγές να έχουν ζωστεί με όπλα. «Οι παίκτες της Ντιναμό συμμετέχουν στη μάχη κατά της Ρωσίας», ανέφερε σχετική ανάρτηση.

Δείτε τη:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags